Това лято за втори път БГ Радио даде възможност на слушателите си да подредят своя класация със 100-те най-любими български песни за пътуване. На 23 август перфектният български саундтрак на лятото прозвуча в почти десетчасова класация, излъчена в ефир.

Над 12 500 вота, получени през един от най-ваканционните месеци в годината на сайта на медията, определиха като големия победител „Нависоко“ на Миро и Койна Русева, песента, която двамата представиха за първи път на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019.

В ефир, когато научи новината, че „Нависоко“ е номер 1, Миро благодари на всички слушатели, които са гласували и на екипа на песента – на Койна Русева и Игор Марковски.

„Изключително съм щастлив, че избрахте тази песен за най-любима песен за пътуване това лято. Нека посоката ни винаги е на високо – защото ние не сме от тук, ние сме от там, от високото.“

Сред артистите с най-много песни в класацията са Графа – със седем, Миро, СкандаУ и Любо Киров – с по пет, Ицо Хазарта и Ъпсурт, Васил Найденов и Михаела Филева – с по четири песни. Припомняме, че в първото издание на подреждането на първо място застана „По-полека“ на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

А ето и как изглежда челната десетка от класацията на слушателите на БГ Радио с любими песни за пътуване за 2019.

10. Fabrizio Parisi & MiYan feat. Belonoga – Sunbeams


9. Миро – Гълъбо


https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

8. DARA – Darbie


7. СкандаУ – Спомен от рана


6. Тодор Колев – Фалшив герой


5. Ицо Хазарта – Браво


https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

4. Графа ft. Ndoe – CA$H


3. Ахат – Черната овца


2. Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени – По-полека


1. Миро и Койна Русева – Нависоко
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *