Електронното списание © 10-те най е онлайн медия, която предлага както партньорства и PR-презентации, така и стандартна банер реклама.

Екипът на © 10-те найсветът е шарен предлага и рекламно присъствие в музикалния портал © Меломан.бгМузиката на твоя живот, мъжкия портал © Мустак • Мъжката зона, женския портал © ХулиганкатаЗабавления за четене и кулинарния сайт © Вкуси меКогато вкусът е преди всичко.

Размерите на банерите в уебсайтовете трябва да бъдат според избраната позиция. Форматите, в които следва да бъде един рекламен банер са SWF, GIF, PNG или JPG. Съдържанието на рекламите трябва да е стриктно съобразено с българското законодателство.

Цената на всяка рекламна кампания се калкулира на база нейната продължителност и избраната позиция в уебсайтовете 10te.bg, mustak.bg, meloman.bg, huligankata.bg и vkusi.me. Отстъпката върху крайната цена при комбинирана кампания в два от уебсайтовете е 10%, в три – 15%, в четири или пет – 20%.

Други опции, които сайтовете предлагат, са платените публикации, както и рекламното позициониране на продукти и услуги в наши материали.

Рекламна тарифа на www.10te.bg в сила от 01.11.2020 г.

1. Банери

По отделна оферта.

2. Публикуване на рекламна статия

– написана от клиента – 400 лв.
– написана от екипа на © 10-те най – 500 лв.

Статиите остават в архива на www.10te.bg

3. Линк в статия

– във вече публикувана на сайта или написана от клиента статия – 100 лв.
– в написана специално за целта от екипа на © 10-те най – 200 лв.

Статиите остават в архива на www.10te.bg

Всички посочени цени са без ДДС.

Общите условия за реклама в сайтовете на „Меломан БГ“ ЕООД вижте >>ТУК<<.

За още информация:

02 423 76 53
088 561 2 961
reklama (at) meloman.bg