Реклама

Електронното списание © 10-те най е онлайн медия, която предлага както партньорства и PR-презентации, така и стандартна банер реклама.

Екипът на © 10-те най | светът е шарен предлага и рекламно присъствие в музикалния портал © Меломан.бг | Музиката на твоя живот, мъжкия портал © Мустак | Мъжката зона и кулинарния сайт © Вкуси ме | Когато вкусът е преди всичко.

Размерите на банерите в уебсайтовете трябва да бъдат според избраната позиция. Форматите, в които следва да бъде един рекламен банер са SWF, GIF, PNG или JPG. Съдържанието на рекламите трябва да е стриктно съобразено с българското законодателство.

Цената на всяка рекламна кампания се калкулира на база нейната продължителност и избраната позиция в уебсайтовете 10te.bgmustache.bg, meloman.bg и vkusi.me. Отстъпката върху крайната цена при комбинирана кампания в два от уебсайтовете е 10%, в три – 15%, в четири – 20%.

Други опции, които сайтовете предлагат, са платените публикации, както и рекламното позициониране на продукти и услуги в наши материали.

Рекламна тарифа на www.10te.bg в сила от 19.08.2016 г.

1. Банери

Изтеглете пълната оферта >>ТУК<<.

2. Публикуване на статия с линк

100 лв.

Статиите остават в архива на www.10te.bg

3. Публикуване на рекламна статия

– написана от клиента – 400 лв.
– написана от екипа на © 10-те най – 500 лв.

Статиите остават в архива на www.10te.bg

4. Линк във Facebook страницата на „10-те най“

20 лв./ бр.

Всички цени са крайни и върху тях не се начислява ДДС.

Сайтовете на “Меломан БГ” ЕООД са готови на партньорски договорки с всички сайтове, основаващи се на размяна на банери и линкове. Ако имате сайт с повече от 2000 уникални дневни посетители и желаете да обмените текстов линк или банер с уебсайтовете meloman.bg, mustache.bg10te.bg и vkusi.me, свържете се с нас.

Общите условия за реклама в сайтовете на „Меломан БГ“ ЕООД вижте >>ТУК<<.

За повече информация се свържете с нашите консултанти:

02 423 76 53
088 561 2 961