понеделник, август 19


10 възможности за плаж недалеч от София

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 възможности за плаж недалеч от София

Откритите басейни и градските плажове безспорно са нашето спасение в летните жеги. Прохладна вода, чадър и шезлонг, хубава книги и една студена бира – какво повече му трябва на човек за един разтоварващ летен ден. Големият въпрос обаче е: къде?

Поразтърсихме се и открихме няколко варианта, освен познатите ни, за плажуване в околността на столицата. Подредбата е според отдалечеността на басейните в километри, а обектите са само изброени – без оценка за съотношение качество-цена или пък чистота.

Ще оставим на вас възможността да ги тествате и оцените. Не забравяйте да споделите в коментарите под статията! 🙂 Ето и списъка с 10 възможности за плаж недалеч от София.

1. Спортно-развлекателен комплекс „Корали“

Спортно-развлекателен комплекс „Корали“ разполага с два раздвижени басейна (за деца и възрастни) и пещера, с воден бар и островен бар, където може да се насладите на екзотични коктейли, детска площадка и прекрасен изглед към цялото Панчаревско езеро.

2. PoolBar Mineral & Relax Bankya

PoolBar Mineral & Relax Bankya разполага с басейн с олимпийски размери, детски басейн и огромно джакузи, всички захранвани с минерална вода.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари