Парчето на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени „По-полека“ беше избрано за любимата песен за път на България – това решиха слушателите на БГ Радио. Представянето на победителите се случи в рекордно дълго излъчване на живо – почти десет часа, в които медията подреди най-обичаните 100 български песни за пътуване. Перфектният саундтрак на лятото прозвуча на 1 септември с много специални гости в нетрадиционно изнесено студио на радиото.

Някои от най-известните родни музиканти споделиха много лични и любопитни истории, свързани с преживявания на път – Славчо Николов разказа как представители на КАТ са спрели автомобила на Б.Т.Р. и не са им повярвали, че са група, която бърза за участие, защото нямат певица с тях; Лора Караджова е превърнала колата си във втори дом с играчките и роклите на дъщеричката ѝ Алиса; група PIF винаги пътува с кола за участията си като условието е някой от тях да шофира; а Любо Киров първо преслушва новите си песни в колата си.

„Много съм щастлив и благодаря на всички слушатели, които са гласували за „По-полека“! Първото място ми дава голям стимул за още много нови песни и концерти! Желая на всички да са много щастливи на пътя и винаги да бъдат с най-любимата си музика“, коментира големият победител в класацията Стефан Вълдобрев.

А ето кои са 10-те най-обичани български песни за път.

10. D2 – Две следи

9. Б.Т.Р. – Моята сила


8. Графа, Прея и Печенката – Закъснявам човек

7. Мастило – Мойте кафеви очи

6. Диана Експрес – Синева

5. D2 – Аз и ти


4. Тони Димитрова – Ах, морето

3. Васил Найденов – Рали

2. Миро – Гълъбо

1. Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени – По-полекаКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *