четвъртък, септември 19


10 неща, които да направиш за себе си преди лятото да е приключило

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
преди лятото да е приключило

Мине ли средата на август, неизбежно ни напада мисълта, че лятото си отива. С нея идва и равносметката – починахме ли си поне малко, отидохме ли до желаната дестинация, обърнахме ли внимание на близките си и най-вече – на себе си.

Лятото може би е най-весело, когато си дете и разполагаш с тримесечна ваканция, но истината е, че като възрастни имаме най-голяма нужда от поне толкова време на спокойствие. Предизвикателството обаче е в това да оползотворим отпуската качествено и то без да разполагаме с повече от месец в годината за целта.

Често последните летни дни се превръщат във времето, когато се опитваме да извлечем най-много удоволствие от оставащите лъчи и настроение. Все още не е късно да вземеш своята доза забавление, в която главната роля е твоя. И за да го докажем, ето 10 неща, които да направиш за себе си преди лятото да е приключило.

1. Няколко глътки розе през почивните или делничните дни може да е отпускащо, но с дегустациите на вино ще направиш преживяването си с любимата напитка по-специално. Провери дали в близост до населеното ти място има изба, която предлага подобни събития – срещат се такива за не повече от 20 лв. куверт. Не продължават, колкото една екскурзия, но ще те откъснат от вкъщи поне за половин ден.

преди лятото да е приключило
СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4
Сподели

Коментари