10-те най-мотивиращи песни за тренировка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ако вече сте закупили спортния си екип, подбрали сте най-сетне удобни маратонки и сте взели сериозното решение да започнете усилени тренировки, значи единственото нещо, което ви трябва е подходящ музикален тласък.

За да ви помогнем да направите спорта още по-вълнуващо преживяване, днес ви представяме 10-те най-мотивиращи песни за тренировка.

10. Stronger – Kanye West


Няма как запомнящата се песен на Кание Уест „Stronger“ да не успее да накара мускулите ви да се раздвижат! Сигурни сме, че с хитовото си парче възлюбеният на Ким Кардашиян може да ви накара най-накрая да започнете планираната тренировка. Песента, датираща от 2007 година, може да бъде перфектният музикален съпровод за времето, прекарано във фитнеса, затова спокойно можете да я добавите в любими.

9. ‘Till I Collapse – Eminem


Саундтракът на холивудската продукция с Хю Джакман “Жива стомана” се нарежда на деветата ни позиция. Песента на Еминем, освен че може да ви накара да започнете тренировка, ще ви мотивира също да преминете на силови упражнения. Определено е добър избор за повдигането на спортния ви дух.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари