понеделник, август 19


10 възможности за плаж недалеч от Пловдив

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10 възможности за плаж недалеч от Пловдив

Лято в пълната си прелест. Слънце, вода, плаж, загар… Проблемът обаче идва, когато осъзнаем, че всъщност сме твърде далече от морските прелести, а до отпуската остава още време. На помощ тогава идват басейните в близост до града, а днес ще потърсим възможностите за плаж недалеч от Пловдив.

Местата не са никак малко, а удобствата, които предлагат са повече от приятни. Подобно на списъка с плажове около София и тук подредбата е според отдалечеността на басейните в километри, а обектите са само изброени – без оценка за съотношение качество-цена или пък чистота.

1. Аквапарк „Акваленд“

Почти в града, но не съвсем. Аквапарк „Акваленд“ се намира в кв. „Тракия“ и тук ще откриете забавления за цялото семейство. Екстремни пързалки и емоции. Детски смях и забава. В „Акваленд“ е и една от най-екстремните пързалки в света – Кинг Кобра. Височината ѝ е 19 метра, а максималната скорост с която се изстрелвате към хищната кобра е над 70 км/ч. 17 пързалки и 7 басейна ще направят деня ви в „Акваленд“ незабравим.

2. Парк & СПА хотел Марково

10 възможности за плаж недалеч от Пловдив

Парк & СПА хотел Марково е в непосредствена близост до Пловдив. В подножието на Родопите, с впечатляваща панорамна гледка към града на седемте тепета, хотелът разполага със страхотен басейн, достъпът до който е свободен не само за нощуващите на място. На ваше разположение са няколко ресторанта, лоби бар и детски център, където може да оставите детето си да поиграе, докато вие добиете така желания слънчев загар.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари