Изразяването на чувствата може да стане по безброй различни начини. Лесно е да кажем „обичам те“, но много по-важно е да не спираме да показваме любовта, която изпитваме, с жестове и внимание. Грижата и мислите, насочени към любимия ни човек, „говорят“ много повече от всяко „обичам те“, изречено на глас.

Всеки сам може да изготви свои списък с жестовете и начините, с които показва обичта си. А сега ви предлагаме 10 различни начина, по които да изразите любовта към половинката си без думи, а списъкът може да продължите сами.

1. Оставете миналото

Не позволявайте миналото да пречи на настоящето ви. Живейте тук и сега и се вълнувайте от интересите на половинката си. Това със сигурност е добър начин да покажете искрено любовта си. В никакъв случай не сравнявайте човека до себе си с останалите, а го приемете със всичките му добри и лоши страни.


2. Хранете се заедно

Споделянето на храната също е начин да кажем „обичам те“ без думи. Дори да не живеете заедно гответе един за друг и споделяйте храната си колкото се може по-често.

10 начина да кажем "обичам те" без думи

3. Пътувайте

Споделените мигове на нови и непознати за вас места ще направят чудеса в отношенията ви. Усещането за свобода кара връзката да разцъфтява по един страхотен начин.

4. Слушайте

Научете се да бъдете по-търпеливи и изслушвайте половинката си. Понякога е достатъчно просто да чуете мислите и нещата, които вълнуват човека до вас.

5. Признавайте грешките си

Научете се да казвате „извинявай“ и признавайте, когато сбъркате по пътя. Това е един сигурен начин да покажете, че искате да станете по-добри в името на любовта.


6. Забравете за ревността

Не обсебвайте човека до себе си и му оставете лично пространство. Това ще покаже, че наистина му имате доверие и държите на него. Оставете ревността и не ѝ позволявайте да ви „вземе“ прекрасните мигове заедно.

7. Ваша песен

Звучи малко сладникаво, но наистина действа. Изберете си песен, която е само ваша. Пускайте си я винаги, когато е подходящо и се наслаждавайте на мига. Много е забавно да я пеете заедно и ще ви зареди с куп положителни емоции.

8. Прегръдките

Не забравяйте да се докосвате. Ласките и прегръдките казват много повече от всяко „обичам те“. Физическия допир винаги сближава и ни дава топлина както на тялото, така и на душата.

10 начина да кажем "обичам те" без думи

9. Игрите

Настолни игри, кръстословици или судоко… все едно. Това е един от начините да опознаете как мисли другият и да споделите хубави моменти заедно.

10. Спортувайте заедно

Да бъдете здрави и да споделяте часовете за спорт с любимия винаги е забавно. Можете да практикувате различни спортове дори и вкъщи. Интернет предлага голямо разнообразие от клипове, които могат да ви вдъхновят да спортувате заедно.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.