Евтини самолетни билети

„Женското царство“ във „VIP Brother 2018“! Новият сезон на риалити шоуто, вдъхновен от силата на нежния пол, посрещна 17 съквартиранти. Седмици наред те спят под един покрив, делят обща храна и разкриват емоциите си пред зрителите в цяла България.

И тази година шоуто доказа, че интригите и лицемерието доста често са водещи във взаимоотношенията в „най-известната къща на България“. Затвърди и всеобщото мнение, че глупостта и жаждата за слава са основните черти на някои от най-известните личности у нас.

„VIP Brother 2018“ обаче може да се похвали като шоуто с най-много играчи, готови на всяка цена да стигнат до победата. Стратези с ясни виждания какво и как да правят. Кога да бъдат жертви и кога силните на деня…


Продуцентите на шоуто очакваха едно от най-интересните съжителства в Къщата да бъде това на Ева и Ваня от Фамилия „Тоника“. Преди да влезе в Къщата, Ваня Костова сподели, че именно Ева е била една от причините да напусне групата. Е, не стана! Двете бързо забравиха враждата си и се превърнаха в най-добри приятелки.

Веселин Плачков, изиграл образа на Васил Левски, заяви, че влиза в шоуто, за да победи. Е, не стана! След проявена агресия към гримьора Валентин Кулагин, той беше принудително вкаран в психоцентъра на „VIP Brother“. И напусна по собствено желание.

10 забавни статуса, провокирани от шоуто "VIP Brother 2018"

Самият Кулагин пък ясно заяви още в първите минути на шоуто „Ще имат два варианта: или да играят по моите правила, или да ги накарам да играят по моите правила“. Е, успява! Гримьорът се справя отлично със задачата денонощно да изкарва извън нерви хората около себе си.

Половинката на Гала – Стефан Николов, влезе в шоуто с нагласата да го спечели и обяви, че е самоуверен, способен и надарен. Целта на Masterchef Божана Кацарова пък беше да покаже на хората, че е „много повече от кухненски пастор“. В къщата е и Мистър София 2018 – Ричард. Съквартирантът с най-ясни мотиви за участие във „VIP Brother 2018“! „Някои се борят за любов, други за семейство, за мен най-важното е да съм успял!„.

Семейство Петко и Яна Димитрови също бяха част от звездните съквартиранти. Бяха, защото, заради здравословни проблеми с едно от децата на двойката, се наложи Яна да излезе малко след старта на сезона.

При влизането си във формата „суперпалавият“ Папи Ханс гордо заяви, че „Ако човек не се излага, не се забавлява. Излагането е пирът на душата“. Е, засега обаче (не че има нещо лошо) той е далеч от пиршеството. И още един певец се оказа на подчинение на Големия брат. Наско Колев се оказа доста прозорлив с твърдението си, че много жени на едно място „не е свежа работа“.

Друг музикант в Къщата беше лошото момче на българския рап Ванко 1. След бурно изразено недоволство, което достигна дори до страниците на британския „Guardian“, и множество сигнали до СЕМ Ванко напусна шоуто „по здравословни причини“. Бързо и без излишен драматизъм.

10 забавни статуса, провокирани от шоуто "VIP Brother 2018"

Част от живота в Къщата беше и Нора Недкова, за която „макароните с майонеза са храна за простолюдието“. Според личната ѝ самооценка тя е родена да бъде звезда, но смята, че е объркала държавата, в която се е родила! От Нора разбрахме как лъжицата може да се превърне в сламка и какво работи прокурорът. Жалко само, че не успя да ни разкаже подробности за „седмото си чувство“ и да обясни функциите на „Вистепрецедента“.

„Много мразя да ми се надуват и много обичам да ги пукам“, това пък заяви изпълнителката Диона, която определя себе като „българския Еминем“. Заедно с нея в „Брадъра“ и е друга БГ изпълнителка – Лора Караджова, която каза, че се надява в Къщата да не влезе и тъмната ѝ страна. И ако за Лора смело можем да кажем, че засега се справя, то балонът на Диона вече се спука и тя се радва на свободата извън формата.

Телевизионната водеща Мира Добрева и моделът Розмари са финалистите от списъка. Честно казано, не е много ясно с каква идея са прекрачили прага на къщата в Нови хан (освен хонорара за участието си, разбира се). И, да, не е сигурно дали ще мине и месец до момента, в който никой няма да си спомня, че тези двете са били участнички.

„VIP Brother 2018“ възроди и старата дискусия: гледа ли го изобщо някой това шоу?! Аз лично – не. Стане ли 21, си пускам джаз и класическа музика. Защото това по телевизора е пошло, долно и ограничено. Но пък какъв лаф изтърси снощи Божана

А Facebook живее с „VIP Brother“. В търсене на различните гледни точки, днес ще се разходим из социалната мрежа, за да съберем част от най-цветните коментари по адрес на шоуто. Ето само 10 забавни статуса, провокирани от шоуто „VIP Brother 2018“.

10 забавни статуса, провокирани от шоуто "VIP Brother 2018"

1. Искам като Папи Ханс излезе от Биг Брадър да се срещне с Борисов и така вече 4 папи да са го галИли по главата…

2. Тук в нашто семейство се оформя идеята да се направи Бик Брадър: Розовата пантера. Като се почне с участието на Ветко и Маринела, а вместо Кулагин да вкарат Валери Симеонов да им спира музиката… Идеи за други съквартиранти?!

3. Начи…. искам в следващия сезон обитателите на къщата на бигбрадар да бъдат луна, колагин, мегз, нора, пацо, тошо славков, гаро, найден и гроши, фънки, къци и шеф петров. И Памела Андерсон и Парис Хилтон за цвят. И да няма номинации и да ги държат сички заедно заключени докато остане само един. Като онова в кеча Last Man Standing. Мерси.

4. Като гледам моя любимец Кулагин си мисля, че не е бит хубаво досега. А на Мира и мирише душата, както стана ясно. Папи Ханс форевър!

5. Всички коментират Брадъра, а аз тази сутрин разбрах, че фитнес инструктор е ВИП! И там скамейката свърши!

6. Вип брадъра бих го пуснала само, ако ми е дясностоящ на кръстовище.

7. Знам, че никой не гледа Брадъра, но искам да споделя, че снощи в интелектуална компания се повдигна темата, че ако Захажаева дойде при Кулагин, нещата ще си дойдат на мястото! А тази вечер се повдигна темата: защо на циганин му трябва да се прави на хипстър. Не е ли достатъчно, че пее хубаво?!

8. ко прай васил левски от вип брадъра? сичко наред ли е? сее ли идеите на Апостола? тия две години дет е бил левски да не отидат зян сега…

9. Не мога да се ориентирам, тоя преврат пред Народното събрание ли прави Ванко 1 или той ще прави преврат във ВИП Брадъра? Или всичкото е едно шоу?

10. Ся, аз само да питам. В брадъра ще има ли хоро в носии и развят байрак насред огромно ято гълъби а ла клипа на Азис, че ми е тревожно да не опущя силните социални послания на формата като такъФ? Да знам, че да почна да го гледам.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.