Go, go, go, go, go, go
Go Shorty, it’s your birthday
We gonna party like it’s your birthday
And we gonna sip Bacardi like it’s your birthday
And you know we don’t give a fuck, it’s not your birthday

Алармата отново звъни. Време е за нов ден, но… същият като вчера. Пак и пак, ден след ден. И нищо не е приключило! Влудяващо, кърваво и дори забавно. След свръхуспешния „Честита смърт“ продължението е вече тук – „Честита нова смърт“.

Ако сте гледали първата част, със сигурност сте наясно, че филмът използва сюжетния похват „времева примка“, за да разкаже за колежанката Трий Гелбман (Джесика Рот, „Ла Ла Ленд“), която е принудена да преживява отново и отново деня на своята смърт, докато не разкрие самоличността на собствения си убиец.

Докато бавно разплита мистерията около гибелта си, Трий вижда хората около себе си в непозната светлина и открива истини, които с лекота е подминавала в ежедневието си на купонджийка. За да успее да избяга от капана на повтарящия се ден, тя трябва да преоткрие света и най-вече себе си.

В „Честита нова смърт“ обаче Трий открива, че изобличаването на убиеца не е било достатъчно. И кошмарът започва отново, като този път във времевата примка са въвлечени и други хора. Да умираш отново и отново се оказва, изненадващо, далеч по-лесно от опасностите, които предстоят.

Продуцент отново е Джейсън Блум, а като сценарист и режисьор на тази нова глава от историята се завръща Кристофър Ландън („Паранормална активност: Белязаните“). Към изпълнителните продуценти на „Честита смърт“ Анджела Манкузо и Джон Балдечи се присъединява Самсон Муке („Scouts Guide to the Zombie Apocalypse“).

А всеки нов ден започва по един и същ начин… „Go, go, go, go, go, go, go shorty, it’s your birthday“. Провокирани от саунда на „In Da Club“ на 50 Cent тази седмица заедно с приятелите от Форум Филм България и музикалния портал © Меломан.бг потърсихме най-добрите песни за събуждане. Гласуването приключи, резултатите са ясни, а ето как изглежда и пълният списък, подреден от вас.

За Коледа ти пожелавам...

1. James Brown – I Feel Good

2. Avicii – Wake Me Up

3. DJ Snake – Taki Taki ft. Selena Gomez, Ozuna, Cardi B


4. Wham! – Wake Me Up Before You Go-Go

5. Morandi – Kalinka

6. Maroon 5 – Wake Up Call

7. Стефан Вълдобрев – По-полека


8. Aya Nakamura – Djadja

9. Pharrell Williams – Happy

10. Usher – YeahКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *