Едва ли има нещо по-хубаво от това сутрин да дадеш старт на деня си с голяма порция усмивки и много любима музика. А те успяват да ни поднесат и двете в огромни количества. Всеки делничен ден от 7 до 10 часа Цвети и Елена – звънливите гласове от „Шоуто на блондинките“ по Радио Fresh! не просто ни будят. Те ни карат да се заливаме от смях, те ни провокират, те ни изненадват, те знаят каква музика харесваме.

Освен че са единственият дамски дует в родния радиоефир, те са блондинките, които разбиха на пух и прах всички клишета за русите жени у нас и по света. Чаровните водещи лесно спечелиха сърцата ни с остроумието си, хапливото чувство за хумор, гостите, които ни представят и умерените дози провокация.

Те са тези, които въведоха модата на „умните, но красиви жени“, те са главните виновници делничните ни сутрини да са една идея по-поносими. Цвети Георгиева и Елена Асенова от „Шоуто на блондинките“ по Радио Fresh! са поредните звезди, които свалят маските в рубриката ни „10 въпроса, 10 отговора“. Ето и тяхната десетка.


10 въпроса, 10 отговора: Цвети и Елена от "Шоуто на блондинките" по Радио Fresh!

1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Цвети: Ругая. Денят ми наистина започва кисело, предвид ранния час, в който се налага да ставам и късния, в който обикновено съм си легнала. Слава Богу, ситуацията се разсънва с чаша бързо, но силно кафе.
Елена: Зависи дали е почивен или работен ден. Ако е делнична сутрин, обикновено скачам леко притеснено от леглото и проверявам часовника, за да се убедя, че не съм закъсняла за ефир. Ако е уикенд – протягам се дълго и се наслаждавам на секундите тишина преди останалите вкъщи да са разбрали, че съм будна и да ме нападнат с целувки или претенции за закуска.

2. Кой е най-вълнуващият човек, когото някога си срещала?

Елена: Не е един, а цели двама. Казват се Димитър и Алиса и са най-ентусиазиращите машинки за емоции.
Цвети: Съпругът ми е човек, който продължава да ми е интересен, вече доста дълго време след нашата среща, но предполагам, че този отговор е ретро и не се брои за верен. По принцип аз много харесвам хората, а и срещите и смятам, че във всеки има нещо трепетно, интересно, забавно и неповторимо. Най-висша форма на общуване е да съумееш да откриеш тези неща в другия, но и да покажеш най-доброто от себе си, за да може срещата да е вълнуваща и за двамата.

3. Кое е последното нещо, което търси в Google?

Елена: Информация за най-продаваните книги през 2017 година. Не казвам защо!
Цвети: Как да превърнем стария шкаф в романтична мебел, с техниката на декупажа… Но да ви кажа в Google нещата са получават много по-сполучливо, отколкото в реалността.

10 въпроса, 10 отговора: Цвети и Елена от "Шоуто на блондинките" по Радио Fresh!

4. Какво може да те разплаче?

Цвети: Щастието. Редовно рева на филми с щастлив край.
Елена: Преди време – почти нищо. Сега всякакви трогателни истории за добри хора или такива, които напълно незаслужено са подведени от съдбата. Дори и да са само на кино.

5. А какво – да те разсмее от сърце?

Цвети: Отново щастието, но личното, а не от холивудската лента.
Елена: Не ми трябва много, за да се разсмея. Може да е слушател, който споделя лична история, или приятел, който е изпаднал в нелепа ситуация, или дори мога самата аз да си го причиня, като например танцувам в асансьора в офиса и, преди да се усетя, вече съм стигнала до моя етаж, вратата се е отворила и някакви хора ме гледат скептично. Как да не се разсмее човек?

6. Коя е най-абсурдната ситуация, в която си попадалa?

Елена: Аз постоянно съм в такива. Последната беше свързана със сватбата на добра моя приятелка, която си загуби медицинското, часът в ритуалното трябваше да се отлага и незнайно как с другата ми приятелка, с която се самопоканихме за шаферки, в един момент тичахме на токчета, с развети коси, бургер и кафе в ръка към гражданското, за да не закъснеем за специалния момент. Спестявам ви някои други подробности, за да ми остане все пак някаква доза достойнство.
Цвети: В заведение съм с моя много добра приятелка, бъбрим си, хапваме. До нас са седнали две готини бабки, може би над 80-годишни, но с видимо отношение към яркото червило, брошките и къдрина. И докато с моята приятелка обсъждаме (с лека завист) колко сладки са тези две мили, благи, добродушни женици, едната щракна с пръсти и с драконовски тон заповяда на сервитьорката: „Две малки ракии и две зелени салати, но добре измити, защото ако хрусне, няма да ги платим!“

7. Как би се описала с три позитивни и с три негативни думи?

10 въпроса, 10 отговора: Цвети и Елена от "Шоуто на блондинките" по Радио Fresh!

Цвети: Ще се спра просто на три думи: госпожа стихийно бедствие.
Елена: Позитивни – креативна, разбираща и търсеща. Негативни – нерешителна, дипломатична и нетърпелива.

8. Какво би правила с удоволствие, но все не ти остава време?

Елена: Бих карала сноуборд. Но последните години ми се случва все по-рядко – заради твърде много ангажименти или пък твърде малко сняг.
Цвети: О, за всички удоволствия имам време! Принципно се старая така да си го уплътнявам, че да е запълнено само с приятни неща. Е, понякога се случват независещи от мен драми, но не всичко в този живот е идеално, нали?!

9. С кого би искала да се смениш за един ден и защо?

Цвети: Като дете често си мечтаех да бъда ту една, ту друга красива актриса от екрана. Сега ми е ясно, че всеки е герой в собствения си филм и не бих искала да го играя по чужд сценарий.
Елена: Илон Мъск. Сигурно е интересно да живееш в бъдещето.

10. Как си представяш живота си след 10 години?

Елена: Като брюнетка, която може да си позволи да работи от всяка точка на планетата.
Цвети: Не кроя подробни планове, но определено бих искала и тогава да се смея от сърце.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.