Българките не попадат в списъка на най-задоволените жени в Европа. Разкривайки сексуалните тайни на Стария континент, проучване установи, че дамите в Белгия са отличнички по оргазъм, пише британският вестник „Daily Star“. Допитването е осъществено от сайта за извънбрачни връзки VictoriaMilan и е обхванало над 8300 жени от 20 европейски страни.

„Всички знаем, че са необходими малко повече време, усилия и интерес, за да разберем какво точно кара жената да получи оргазъм. Настоящото допитване показва, че дамите стават все по-уверени в това да изразяват гласно какво искат, за да достигнат кулминацията в секса. Задоволителният полов живот е от полза за физическото и психическото здраве и прави всекидневието толкова по-приятно“, казват авторите на проучването.

Резултатите показват, че шампионките в областта на оргазмите, белгийките, достигат до кулминацията в секса средно 13,86 пъти седмично. Следват ги французойките (11,34 пъти) и ирландките (10,64 пъти).


В челото на списъка с отличничките по оргазъм намират място още британките (9,89), испанките (9,73), холандките (9,31), норвежките (9,17), шведките (8,82), италианките (8,26) и гъркините (7,84).

И още…

Блондинките може да се забавляват много и да са по-известни, но червенокоските правят повече секс. Д-р Вернер Хабермехел от Хамбург е проучил стотици похотливи германки, съпоставяйки ги по цвета на косите им.

„Сексуалният живот на червенокосите е много по-активен и богат на партньори от този на останалите жени“, казва д-р Хабермехел.

И твърди, че дори „промишлените“ рижи започват да имат нужда от повече еротика, след като сменят багрите на гривата си. Изследването доказва още, че „огненокосите“ действат направо и са много по-директни.

Според психоложката Кристин Бауманс обаче по-добрият сексуален живот на червенокосите не се дължи на самите тях. Всичко идва от психиката на мъжете. Червенокосите жени са по-малко от останалите и това ги превръща в деликатес за мъжкото око.

Анкети твърдят, че господата си падат по темпераментни мулатки и надарени блондита, но практиката доказва, че веднага са готови да легнат с някое копие на Джулия Робъртс.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.