Евтини самолетни билети

“Човек се учи, докато е жив”, твърди древната истина. Както ескимосите имат стотина думи за различните видове сняг, така и всяка жена може да достигне много разновидности на похотлив финал в секса, твърди списание Cosmopolitan.

И най-важното, подобно на решетката на снежинките, графиките на кулминационното удоволствие никога да не си приличат като две капки вода. Ето похотливия списък, който редакторите на изданието съставиха по темата 10 типа разтърсващи женски оргазми – за вдъхновение и забавление на всички жадни за нови удоволствия дами.

1. Множественият

Технологията на процеса е ясна: действате на принципа на един популярен радиоджингъл “без спиране, без прекъсване… музика без край”. На теория звучи прекрасно, обаче на практика е доста сложно. При това – не само защото мъжете се нуждаят от период на възстановяване след оргазъм. Ако беше единствено това, решението е фасулски елементарно – не оставяш половинката си да финишира, като периодично притискаш при основата на главичката, за да успокоиш нивата му на възбуда. И продължаваш в същия дух, докато той не успее да те изстреля на върха… поне два пъти.


Истината обаче е, че съществува голям брой жени, чието тяло се държи аналогично на мъжкото след оргазъм. Тоест, изживява период на супер изострена чувствителност и има нужда от известно време, за да се втурне в похотливо продължение. Ти спадаш точно към тази група? Не зачерквай множествения оргазъм с лека ръка, ако обичаш! Защото има вариант и ти да му се насладиш. Просто трябва след като прекосиш финала, гаджето ти да остане в теб и да преброи от 5 до 10 след края на вагиналните ти контракции, преди да започне отново с онова, което ще те накара да изкачиш поредния чувствен връх.

Ако това време за възстановяване ти е малко, по пътя на експеримента открийте оптимално добрия вариант на пауза. Всъщност не е толкова сложно, нали?

2. Изплъзващият се

Усещаш, че оргазмът се върти около теб, току под носа ти… гъделичка те с обещание за порция супер сладко изживяване, нещо като парче торта “Гараш”. И тъкмо когато цялото ти тяло изтръпва при мисълта за предстоящото удоволствие, а устните ти се пълнят със слюнка, ето че… ченето ти щраква на празни обороти и ти си оставаш с единия въздух. И с вкуса на напрегнати като струна сетива. Което в никакъв случай не е лошо нещо, ако го правиш абсолютно нарочно и със скрита похотлива цел!

Задължително се самоизмъчи по този начин. Няколко пъти. Спирай на границата на кулминацията, колкото и да ти е трудно от волева гледна точка, защото така натрупаното чувствено напрежение ще те накара да полудееш от страст. Основното правило при този тип кулминация с прекъсвания е следното: когато най-сетне решиш този път да финишираш, смени рязко чувствения курс. Концентрирай се изцяло върху желанието да прекосиш финалната линия. Потопи се в насладата, която се разлива по цялото ти тяло и не допускай мисълта “само дано да се получи”. Остави инстинктите да те водят и при всички положения няма да сбъркаш.

И не забравяй да включиш звуковото оформление, което безотказно взривява чувствената атмосфера. Така умопомрачителната крайна точка ти е в кърпа вързана.

3. На патеричка

Или с малко механизирана похотлива помощ. Не че гаджето ти не може да ти достави разтърсваща порция кулминационна наслада, просто ти си чувствен изследовател по душа и никога няма да откажеш да хвърлиш едно око на нови горещи територии. Е, този път се довери на доказания еротичен професионалист, чиято цел на съществуването е една-единствена – да те закара на върха!

Вибраторът е проектиран така, че щеш – не щеш, докосва най-тънките чувствени струни в анатомията ти и отговорът на тялото ти при натискането на копчето му “On” е бърз, сигурен и печеливш. Играчката има и още един безспорен плюс – контролът на горещата ситуация е изцяло в твои ръце, независимо дали сте насаме в постелята, или сте и с гаджето ти. Още горещи аргументи в полза на “механизирания” тип оргазъм: доста жени твърдят, че когато използват вибратор, не им е необходима дълга любовна увертюра или помощта на парещи фантазии, за да достигнат финала.

Все пак имай предвид следното правило за успешната употреба на този уред на удоволствието: добре е да променяш гениталните зони, в които упражняваш натиск с него, защото ако не си успяла да стигнеш кулминация в разстояние на няколко минути, рискуваш да стигнеш точката на претръпване, след което ще ти се наложи да направиш пауза. Използвай играчката не само в най-горещата си зона, а и като източник на парещи, разтреперващи ласки за цялото тяло. Ако гаджето ти е с теб, не му връчвай вибратора изневиделица, а започни именно с едно горещо показно с механични автоласки. Когато види чувствените ти реакции, той сам ще го изтръгне от ръцете ти.


4. Дистанционен

Да кажем, че си в цикъл. Или че – какво да се прави, случва се – сте на антибиотици заради последното ти посещение на басейн. Или че предната нощ така сте се развихрили, че се е стигнало до леко протриване. Или сте попаднали на кофти презервативи и някой от вас се е изринал и т. н. Накратко казано, в момента не е подходящо проникването.

Всъщност за теб това не е отчайващо неприятна новина, защото ти е напълно достатъчен един адекватен подход към външната ти точка на удоволствието. Лошото е, че често те е срам да си поискаш точно това. Удивително е колко жени се лишават доброволно от оргазъм, тъй като не могат да достигнат крайната точка по пътя на вагиналната фрикция, а се притесняват да си поискат клиторна стимулация. Всъщност няма нужда да караш другарчето си по легло да прави каквото и да било – достатъчно е да вземеш инициативата в свои ръце.

Ето как да стане: сключваш бедра около един от неговите крака и започваш да се движиш нагоре-надолу, триейки се. Ще се учудиш каква огромна порция наслада може да получиш по този начин, без да има нужда да развиваш кой знае какво темпо. Причината за това се дължи на един малко известен факт: онова, което ни е познато като външна точка на удоволствието, всъщност представлява само връхчето на цял чувствен айсберг.

Останалото е скрито под срамните устни, простирайки се навътре в тялото. И когато се притискаш в гаджето ти по споменатия начин, ти успяваш да изкараш на бял свят и стимулираш голяма площ от тази насладопораждаща зона.

Тази стратегия е перфектна и за моментите, в които твоят човек финишира първи, а ти имаш нужда от още време, за да достигнеш финалната права. Въобще не се притеснявай как ще го приеме той – гледката как си се гушнала като гербова марка за тялото му, ще му хареса ужасно много. Така де, няма мъж, който да не обожава да е обект на страстно внимание. И нищо чудно в момента, в който ти успееш да приключиш ако се наложи с малко дискретна ръчна самостимулация, той да е толкова разгорещен, че да даде сигнал за ново похотливо начало.

5. “Бързи и яростни”

Да си го признаем: има дни, в които единствената мисъл, която ти се върти из главата, е “секс”. И точно в такива моменти си е престъпление да те е срам да си го изпросиш, защото се получават едни от най-дивите, необуздани и незабравими страстни изпълнения, финиширащи с бурна, достигната в кратки срокове крайна точка – не само за твоя човек, а и за твоя милост. След такъв сеанс и двамата ще сте категорични в едно – ти си невероятно страстно, сексапилно и горещо гадже, което е истински дар божи и късмет за мъжете.

Иронията е, че не си положила кой знае какви усилия за тази титла, защото така или иначе си била набрала похотлива скорост и просто си се отпуснала по еротичното течение… и си извадила шалчетата, белезниците, фетишистките ботуши и т. н. Добре де, шегуваме се. Просто ситуацията е супер сладка, понеже обикновено ти си тази, която бива преследвана за секс. А в момента не стига че си инициатор на чувствените събития, ами и нямаш никакви задръжки. Което кара сърцето на половинката ти да се разлива от обожание. Как да не си горда от себе си при това положение?

За да постигнеш въпросния „Уау” чувствен ефект, се иска само едно – да дадеш зелена светлина на сексуалната вълна в главата си, вместо да полагаш всички усилия да въдвориш разумен ред и дисциплина, като насила избуташ на първо място работните задачи например. След като си оставила горещите мисли и фантазии да се вихрят необезпокоявани, за максимално нажежаване на атмосферата може да изпратиш двусмислен sms или и-мейл на обекта на страстта си. Така ще метнеш булото на парещата атмосфера на очакването и върху него и когато се видите, той също ще е толкова разгорещен, че ще посрещне с възторг и най-малкия знак на чувствено внимание от твоя страна.

Онова, което не бива да забравяш при този тип секс, е максимата “Остави размислите за малко по-късно!” Гмурни се с главата надолу и не се притеснявай дали е уместно да направиш еди-какво си. Това е. Ако принципно изпитваш съмнения доколко сексът по бързата процедура е за теб и си скептична относно достигането на крайната ти точка, си подсигури похотлива преднина. Зачети някой парещ текст в интернет или направо си спретни похотливо интро насаме, което да те докара до състояние на палав нисък старт.

6. Душевният

Няма да ти преподаваме уроци по тантра. Но ще ти кажем, че е най-добре да се концентрираш максимално на вълна “романтика, любов, цветя и рози”. Сети се за всички супер сладки и любвеобилни моменти, които сте изживели с твоя човек и в които си усетила силен прилив на чувства към него. Това ще те мотивира да му покажеш колко държиш на него и колко го обичаш… с чисто плътско-похотливи средства.

Тъй като в леглото настроението се предава, нежната настройка и вдъхновението мигновено ще го заразят. И в резултат ще се насладите на една от онези страстни нощи, които оставят усещането не само за физическо, но и за емоционално-душевно сливане и близост. Задължително направи така, че в тази похотлива сесия да включиш горещата маневра, която е супер любима на твоя човек, за да му подкосиш краката. А за максимално удължаване на сладката атмосфера след разтапящата ви кулминация вечеряйте в леглото и заспете в прегръдките си.

7. G-солов

Няма начин да не си чула за G-оргазма, който се постига най-лесно, като половинката ти пъхва пръст в теб и го завърта така, все едно прави движението “ела, ела насам”. При което стимулира ултрачувствително местенце с размерите на орехче и с гъбоподобна структура, докарвайки те до неподозирани нива на чувствената нирвана. Ако все още не си успяла да вкусиш от това удоволствие, практикуването му в самостоятелен режим е напълно задължително! Освен ако не разполагаш с очила за нощно виждане, специално пригодени за пръсти, най-добрият начин да откриеш мястото, е, като се “поразходиш” наоколо.

Първо легни удобно – няма значение дали ще си ребром, по корем или по гръб, важното е да се чувстваш отпусната. И после започни да изследваш предната част на вагиналната си стена с пръст. Как да си сигурна, че си открила правилното място? Много просто, ако е така, ще изпиташ усещане, че ти се ходи до тоалетна по малка нужда, което е напълно лъжливо. Освен това за разлика от “нормалния” оргазъм G-кулминацията е по-краткотрайна, но значително по-интензивна. Естествено, след като разбереш за какво става дума, може да включиш и гаджето ти в палавата фиеста, като му дадеш съответните напътствия и си поиграете на “топло-студено”. Специалната добра новина за него е, че G-зоната поема далеч по-агресивен натиск, тъй като тъканта там е по-различна и не само го позволява, но и го изисква.


8. T-зонален

Нали знаеш, че в този живот принципно трябва да искаш много, за да получиш нещо. Така че след като вече си открила и експлоатирала успешно G-точката си, в никакъв случай не спирай дотук с еротичната изследователска дейност! Продължи да се придвижваш нагоре по вагиналната стена в посока пъпа към новата си похотлива цел – T-точката. Въпросната гореща дестинация е богато снабдена с нервни окончания територия, която освен че контролира пикочния мехур, носи силно усещане за наслада при стимулация.

Според резултатите от специална анкета по темата в Щатите жените, успели да изпитат този тип крайна точка, твърдят, че в момента, в който партньорите им са я уцелили, са полудели от удоволствие. Болшинството от тях разказват за силен прилив на възбуда в цялото тяло и за продължителност на финалната наслада, доста по-голяма от тази на “стандартната” кулминационна точка.

Как да откриеш T-точката? Ако предприемеш самостоятелно търсене, използвай вибратор, който плъзни максимално в себе си и го насочи нагоре към пъпа. Играчката адски ще те улесни, защото ти дава нужната дълбочина на проникването. Само не се престаравай с движението “навътре” – прави го внимателно, за да усетиш докъде се простира зоната на комфорта специално за твоята анатомия. А ако си с гадже, най-подходящата T-поза е ти да легнеш по корем, а той да прониква дълбоко изотзад, защото така ще се трие в нужната част на предната вагинална стена.

Внимание обаче: след първите тръпки на възбудата най-вероятно матката ти ще се свие, “премествайки” T-зоната на място, различно от първоначалното. Така че понякога се налага да “преследваш” този източник на наслада, но пък гарантираме, че си струва…

9. От главата до петите

Колкото и да плуваш в страстта като в свои води, винаги има неща, които може да подобриш с времето и опита. И сега ще стане дума за едно от тях, а именно – за чистата оргазмена площ. Нямаш оплаквания нито от честотата, нито от качеството на кулминационната ти приливна вълна? Всъщност истината е, че колкото и да е разтърсваща, тя се случва на територията на скута ти с епицентър най-горещата ти точка, като вълните екстаз се разбиват някъде в горната част на бедрата. А сега си представи едно същинско чувствено цунами, заливащо цялото ти тяло.

Смяташ, че е преувеличено и невъзможно? Дори напротив! От теб се иска само да си отделиш време за следната задачка: търпеливо обърни внимание на всяка една част от тялото си и си представи как насладата и енергията при оргазъм резонират и във въпросната част, като по нея пропълзяват малки сладки чувствени тръпки. Накрая усети как тялото ти е един огромен инструмент за наслада, който е способен да ти достави невероятни изживявания и да сътвори куп умопомрачаващи неща. Как може изобщо да му намираш недостатъци?! А когато от сухите тренировки във фантазията ти преминеш към такива “на живо” и достигнеш кулминационната точка, точно в нея си поеми дълбоко въздух.

Концентрирай се върху това да удължиш максимално момента на наслада – нали не забравяш, че сексът се случва най-вече между ушите? Така че си представи облак блаженство, който те обгръща и те държи в безтегловност още известно време, след като контракциите на финалната нирвана заглъхнат. Ще видиш как с повечко упорство и тренировки ще усетиш как тръпките на финала прегръщат цялото ти тяло чак до върха на пръстите.

10. Целебен

Сексът е физиологична потребност, която ни е заложена от природата. Така че няма нищо чудно във факта, че той помага на организма ни да се поддържа в добра форма, снижавайки нивата на стрес и освобождавайки редица “положителни” хормони в тялото ни. Следователно е добре да се постави на водещо място в дневния ти ред, когато си в кофти настроение, силно изнервен период, фаза на ниско самочувствие, съсипана след скарване с важна за теб личност, страдаш по някаква причина… или просто те боли нещо.

Изненада: след редица изследвания стана ясно, че еротичната стимулация е в състояние да действа като естествено болкоуспокоително. Тоест, ако успееш да превключиш на палави вълни, когато те мъчи някаква физическа болка, посторгазмената фаза на релакс и отпускане на мускулите в съчетание с отделената приливна доза хормон окситоцин ще я облекчат. Обяснението за това е супер просто: в състояние на възбуда прагът на търпимост към болка рязко се увеличава.

Случвало ти се е по време на някоя особено гореща нощ да си получила драскотина, която с недоумение да си забелязала доста по-късно, нали? Причина за това е възбудата, която е в състояние да те излекува дори от такива кофти състояния като тази напаст, наречена (пред)менструални коремни спазми.

Естествено, този тип оргазъм няма да ти донесе същото количество чиста, 100%-ова наслада в сравнение с един оргазъм в разцвета на здравето. Но той ще си свърши работата и ще те накара да се почувстваш много по-добре. Така че смело напред! Колкото по-дълго се наслаждаваш на секса, толкова по-стабилно рамо удряш на имунната си система, така че действай бавно и славно, без да “претупваш” процедурата. Ако си без гадже, заложи на автоласки – пусни вибратора и се отправи на пътешествие към Здравето!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.