Много неща са казани и написани вече за ползите от женските секс играчки – и по основателна причина.

Тези предмети наистина помагат за решаването на интимни проблеми, връщайки страстта и хармонията във връзката с вашия партньор.

Ако също така решите да тръгнете по пътя на сексуалните експерименти сами, но не знаете откъде да започнете, няма нищо лошо да изпробвате някое от тези предложения. Ето 10 секс играчки за жени, които трябва да се пробват


10 секс играчки за жени, които трябва да се пробват

Най-добрите секс играчки за жени

Кои са най-добрите варианти, които със сигурност трябва да пробвате, ако искате да опознаете по-добре вашето тяло? Ще ви представим някои от тях. С тяхна помощ ще усетите множество нови удоволствия:

1. Вагинални топчета
Можете да ги използвате както в началото на любовната игра, така и като пряк участник в цялото преживяване. Те са предназначени за стимулиране и отпускане на мускулите на влагалището или ануса, така че по време на секс неприятни усещания просто не възникват. Бидейки в ануса, топките упражняват натиск върху задната стена на влагалището, засилвайки усещанията и на двамата партньори.

2. Дамски помпи
вакуумната помпа е много популярен продукт. Често може да се види във филми за възрастни, където най-често се използва от дами. И ако мъжете го използват само за увеличаване на пениса и да получат удоволствие, то момичетата извършват същите процедури, но за зърната, клитора и срамните устни. Това увеличава много повече удоволствието по време както по време на сексуален акт, така и за самозадоволяване.

3. Виброяйца
Тези малки “джаджи на удоволствието” са перфектната придобивка за всяка дама. Някой модели могат да бъдат управлявани през телефона, като разполагат с различни степени на вибрация. Това е нещо, което задължително трябва да бъде изпробвано от всяка жена.

4. Вибратори
Разнообразие от дилда могат да бъдат намерени във всеки секс магазин. Те далеч не са нещо ново, така че няма оправдание още да не сте пробвали. Има мини модели, които са изключително компактни за употреба и притежават множество функционалности. За любителките на големите размери има и такива модели, които да ви доставят невероятни удоволствия.

5. Клитор стимулатори
Много дами свършват доста по-лесно чрез клиторно стимулиране. Този тип играчки са точно за тези жени. Определено няма да съжалявате, ако притежавате подобен уред.

секс играчки за жени

6. Масажор
Тази играчка за жени е създадена, за да може с нея лесно да стимулирате всички ваши точки на възбуда. Работят изключително тихо и съчетават едновременно удоволствието от клиторен стимулатор и вибратор.

7. Виброкуршум
Това попадение може да побърка дори и най-трудните за задоволяване дами. Може да се използва както за клиторен оргазъм, така и за вагинален. Изборът е изцяло ваш!

8. Двоен вибратор
Тази машинка е създадена, за да ви кара да треперите от удоволствие. Чудесен вариант е за използване с партньора. С помощта на двойния вибратор ще си доставите удоволствие едновременно клиторно и вагинално.

9. Вагинални дилататори
Те се използват не толкова за удоволствие, колкото за подготовката за него. Ако имате проблеми с мускулите на вагината и вашият партньор прониква трудно, можете да ги използвате, за да улесните процеса.

10. Стимулатор за G-точката
Това е вибратор, оформен така, че бързо и лесно да стигне до точката, “виновна” за най-големите ви удоволствия. Със сигурност е любима секс играчка на много жени.

Ползите от секс играчки за жени

Благодарение на различните секс играчки за жени много дами откриват неизпитани за тях удоволствия. Също така жените преоткриват секса и започват да му се наслаждават много повече от преди. Това може да увеличи вашата интимност с партньора. Не забравяйте, че редовните оргазми са важни за здравето. Доставяйки си сами удоволствие, си помагате много повече, отколкото си мислите.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *