На жените често им е трудно да разберат дали мъжът сериозно се интересува от тях или не.

Мъжете не са толкова естествено словесни и изразителни, колкото повечето жени.

Забравете думите и обърнете внимание на езика на тялото му, защото той никога не лъже. Днес ви представяме 10 признака, които ще ви помогнат да разберете дали изпитва нещо към вас.


1. Той винаги е обърнат към вас

Когато той ви харесва, дори и да се опита да го скрие или дори откаже да приеме този факт, тялото му много добре осъзнава това очевидно физическо привличане. Един от знаците на тялото, показващ, че тайно ви харесва, е посоката, в която лицето му е насочено.

Ако ви харесва, то винаги ще бъде насочено директно към вас. По този начин той ще може да се концентрира изцяло върху вас и ще има възможност да ви гледа в очите, докато говорите или просто да ви се наслаждава.

2. Повдигане на веждите

Ако мъж извие вежди към вас, това означава, че го интригувате. Това според мъжкия език на тялото е класически признак на привличане. В допълнение към повдигнатите вежди, мъжете, които се интересуват от вас, ще слушат с широко отворени очи. Това е добър знак, че той е добър слушател.

10 признака, че той ви харесва според езика на тялото

3. Разделяне на устните

Той си представя как се придвижва към вас за целувка. Плюс това го кара да изглежда по-отворен към вас, така че да изглежда по-достъпен.

4. Докосване на лицето

Той ще започне да докосва лицето и устните си по подсъзнателен начин. Това също може да показва, че е нервен, защото ви харесва, или че се интересува от вас.

5. Докосване на гърба ви

Ако се приближите един до друг, той ще постави ръката си на гърба ви, за да ви води през шумно парти или бар. Освен всичко това е извинение да ви докосне и да изглежда като джентълмен едновременно.


6. Гласът му се променя

Той несъзнателно ще задълбочи гласа си, за да звучи повече като мъж, когато е около жена, на която се възхищава. Обърнете внимание на този фин знак.

7. Той е спокоен, когато го докосвате

Седите до него и краката ви се докосват, той инстинктивно не се отмества и просто стои там – идеално неподвижно и удобно. Когато се интересувате от някого, нямате нищо против, че той нарушава малко личното ви пространство и приветствате всяка форма на докосване от тях. Той може дори да се доближи подсъзнателно и да покани повече от вашето докосване.

8. Разтворени крака

Мъжете ще седнат срещу вас с разтворени крака, сякаш да ви покажат мъжествено си присъствие.

10 признака, че той ви харесва според езика на тялото

9. Ще се старае да изглежда добре за вас

Мъж, който ви харесва, непрекъснато ще си оправя вратовръзката, сакото и ризата, за да се увери, че е представителен за вас. Ако е нервен, защото ви харесва, той ще си оправя ризата отново и отново, може дори да закопчава и разкопчава якето си, за да се опита да освободи малко от насъбралата се нервна енергия.

10. Ръце на бедрата

Показването на власт е нещо, което мъжете правят през цялото време подсъзнателно. Те искат да се уверят, че виждате най-добрата страна от тях.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *