Колко пъти е изниквал въпросът “Тя дали ме харесва?” в съзнанието ви?

Да разбереш жените не е лесна задача, но езикът на тялото винаги може да ви помогне. Ако започнете да обръщате внимание на невербалната комуникация, ще можете да разпознавате реалната нагласа на човека срещу вас.

Ще ви помогнем да разберете дали тя ви харесва с 10 признака, на които вероятно не сте обръщали внимание досега.


1. Контакт с очи

Забелязвате ли, че често погледите ви се засичат? Това не е случайност. Ако тя ви гледа достатъчно дълго, за да отвърнете на погледа, то определено се интересува от вас. Може да поглежда и настрани, когато погледите ви се засичат.

В такава ситуация тя още не иска да разбирате, че изпитва някакво привличане към вас. Наистина може да разберете много за това какво човек чувства към вас по начина, по който ви гледа.

10 признака, че тя ви харесва според езика на тялото

2. Докосване

Докосването е ясен знак, че една жена ви харесва. Колкото повече се приближава до вас и търси начини да ви докосне, толкова повече може да флиртува с вас. Когато сте в разговор и тя леко потупва ръка по рамото или гърдите ви, това е възможен индикатор, че се интересува от вас. Ако докосванията ѝ са по-интимни, това означава, че може да е молба за вас да сте по-близки.

3. Усмивка

Ако забележите, че една жена непрекъснато се усмихва, когато сте заедно, това е знак за комфорт и лекота с вас. Тя истински се радва на вашата компания, тъй като сякаш самото ви присъствие е достатъчно, за да я направи щастлива.


4. Тя постоянно оправя косата, грима или дрехите си

Тя непрекъснато се подготвя пред вас – оправя косата си, дрехите си, ретушира грима си. Това, вероятно, е, защото е нервна и тревожна от това в какъв външен вид е и иска да изглежда по-добре за вас. Това е подсъзнателно движение, което означава, че жените го правят, без да го осъзнават, когато са привлечени от мъж.

5. Изчервяване

Когато тя е привлечена от вас, се изчервява. И това няма как да бъде прикрито, защото изчервяването е автономно. Бихте могли да ѝ направите комплимент и да видите дали несъзнателно го прави. Случва ли се, това е сигурен знак, че ви харесва.

10 признака, че тя ви харесва според езика на тялото

6. Тя прехапва устна около вас

Прави ли го, това е знак, че иска да обърнете внимание на устните си. Разбира се, подсъзнателно това е знак за целувка. Ето защо тя се опитва да привлече вниманието ви към устните си.

7. Тя поставя краката си към вас

Проучванията сочат, че когато една жена поставя двата крака към вас, това означава, че е привлечена и напълно ангажирана. Това е и знак, че тя е спокойна, когато краката ѝ са по-близо до вашето тяло.


8. Често мигане

Интересна статистика – средно мъжете и жените мигат със скорост около 6-10 пъти в минута. Проучванията обаче показват, че мигането повече от средното може да е знак за привличане.

9. Копиране на движенията ви

Наблюдавайте движенията ѝ. Несъзнателното копиране на движението на човек, когото харесваме, е естествено. Това е така, защото подсъзнателно се опитваме да се свържем с този човек, без да имаме пряк физически контакт.

10 признака, че тя ви харесва според езика на тялото

10. Стойката

Ако тя стои по-изправена, това е чудесен знак, че подсъзнателно иска да ви впечатли.

Лесно можете да проверите позата ѝ, когато минава покрай вас или далеч от вас. Ако тя знае, че я търсите, то жената автоматично ще промени позата си, все едно е на моден подиум.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *