10 иронични рисунки, разкриващи семейните приключения на един съвременен мъж (част 3)

0
Страница 1 от 11

10 иронични рисунки, разкриващи семейните приключения на един съвременен мъж (част 3)

Вече е сигурно! ОБИЧАМЕ комиксите на Йехуда Ади Девир! Разказвали сме ви за него, показвали сме ви и някои от забавните моменти в ежедневието му с неговата прекрасна съпруга Мая… Портфолиото му обаче е толкова богато и разнообразно, че дори и двата материала дотук са абсолютно недостатъчни, за да ви разкрием пълния блясък на творческата му мисъл.

Йехуда разказва живота си в комикси. Забавни, цветни и реалистични, всеки съвременен мъж лесно може да открие частица от собственото си ежедневие в рисунките на израелски художник. Съпругата му – Мая, също е художник и по думите на Йехуда му помага изключително много в създаването на забавните комикси.

„С Мая сме заедно вече почти 8 години“, разказа Йехуда. „Срещнахме се доста отдавна, още докато служехме в армията (Бел. авт.: В Израел военната служба е 24 месеца за жените и 36 месеца за мъжете.). Последва дълго приятелство, срещи и брак преди година и половина. Започнах да рисувам много млад и днес съм щастлив, че превърнах хобито си в сбъдната мечта“.

Кой би предположил, че бракът може да е толкова забавен? Докато любовната афера преди сватбата е представена като безкрайна романтика, всъщност любовта в ежедневието е много по-истинска – с всичките ѝ абсурдни навици, странности и дори рутина. В това обаче се крие доверие и готовност на двама души да си помагат и да споделят романтика с проста и трайна красота.

Днес ви предлагаме да се позабавляваме с поредната порция от комиксите на художника от Тел Авив. Вижте галерията ни с 10 иронични рисунки, разкриващи семейните приключения на един съвременен мъж.

Вижте тук част 1
Вижте тук част 2
Вижте тук част 4

КЪМ ГАЛЕРИЯТА


Коментари

Страница 1 от 11
Сподели

Коментари