10 иронични рисунки, разкриващи семейните приключения на един съвременен мъж (част 4)

0
Страница 1 от 10

10 иронични рисунки, разкриващи семейните приключения на един съвременен мъж (част 4)

Те са вече световноизвестни! Хора от целия свят споделят в социалните мрежи ежедневните им приключения, разкриващи тайните на (почти) идеалното съжителство между един мъж и страхотната му (в повечето случаи) половинка. Те са Йехуда Ади Девир и неговата съпруга Мая.

Двамата влюбени получиха голям отзвук за проекта си „Един от тези дни“ и буквално за една нощ анимираният живот на Мая и Йехуда се сдобива с милиони фенове и последователи от цял свят, а преди няколко месеца гостуваха и у нас на Aniventure Comic Con България.

„Ние не взимаме нищо за даденост. Всеки момент, който изживяваме, може да го има и друг. Не сме единствените, които си взимат горещ душ и той буквално се запалва. Аз не съм единственото момиче, което не харесва буболечките. С всички е еднакво. Ние просто оценяваме тези моменти и ги правим забавни. Нашата връзка е базирана и на лошите, и на добрите неща. Като вземете всичко това, отношенията стават уникални“, сподели Мая при гостуването си тук.

В момента Йехуда и Мая живеят в Тел Авив и продължават да творят. Той рисува, тя го вдъхновява, а ние можем само да стоим в очакване на още и още от това любовно ежедневие, в което с усмивка се припознаваме. Затова днес ви предлагаме част 4 от ироничните рисунки, разкриващи семейните приключения на един съвременен мъж.

Вижте тук част 1
Вижте тук част 2

Вижте тук част 3

КЪМ ГАЛЕРИЯТА


Коментари

Страница 1 от 10
Сподели

Коментари