10 нови сериала през 2018 година, които не бива да пропускате

2018 година е благодатна към феновете на сериали. Много нови и по-важното качествени продукции ще бъдат реализирани през тази година. Голямото количество затруднява обикновения зрител в избора му какво да следи, затова ние ви предлагаме 10 нови сериала, които със сигурност ще грабнат вниманието ви.

1. The Looming Tower

Създаден по едноименния роман на Лорънс Райт, „The Looming Tower“ проследява конфликт между ФБР и ЦРУ през 90-те, който може да се окаже причината за неуспеха на двете служби да предотвратят атаките на 11.09.2001 г. Разкритията за този конфликт идват не от друго място, а точно от разследването на млад и амбициозен агент на ФБР. И ако заплетеният сюжет не ви е достатъчен, за да ви накара да му хвърлите едно око, то фактът, че вече е приключил и няма да се налага да чакате за нови епизоди, със сигурност ще го направи.

2. The Alienist

„The Alienist“ ни връща в Ню Йорк през 1896 година. Шефът на полицията – Теди Рузвелт, се оказва неспособен да разреши случите с ужасяващи убийства на проституиращи мъже. Затова се обръща за помощ към д-р Ласло Крайцер – криминален психолог, Джон Мур – журналист, и Сара Хауърд. Сериалът е създаден по романа на Келъб Кар, а актьорският състав (Люк Евънс, Даниел Бръл, Дакота Фанинг) гарантира успеха му.

3. Troy: Fall of a City

Както се досещате, Троянската война стои в основата на сюжета, но, за разлика от филма, сериалът ще ни даде по-пълна представа за историята. Действието се развива по време на 10-годишната обсада на Троя и проследява любовната история между Елена и Парис.

4. Carter

Историята в сериала се върти около Харли Картър – детектив в американско телевизионно шоу. Той се завръща в родния си град, за да осмисли живота си, след като преживява нервна криза на публично място в Холивуд. У дома Картър решава, че, използвайки своя актьорски опит като детектив, може да разрешава истински престъпления. В новото си начинание си партнира с приятеля си Сам, който е полицейски детектив.

5. Killing Eve

“Killing Eve” е точният избор за всички любители на трилърите. Сериалът е изпълнен с множество обрати, черен хумор и напрежение. Базиран е на едноименния роман на Люк Дженингс. В центъра на събитията са две зависими една от друга жени – отегчена служителка на британското разузнаване MI5 и 25-годишна психопатична наемна убийца.

6. Altered Carbon

Сериалът ни пренася в 2384 година. С напредването на технологиите светът вече е измислил начин за пренасяне на човешкото съзнание от едно тяло в друго. Един агент в ново тяло е поставен пред избор – да изживее остатъка от живота си в затвора или да помогне за разкриването на опасно престъпление.

7. The Rain

“The Rain” разказва историята на брат и сестра, които се опитват да оцелеят след апокалиптично събитие, сложило край на голяма част от хората. Двамата успяват да намерят още оцелели и да се присъединят към тях. Сериалът обещава да бъде напрегнат, вълнуващ и да постави много важни теми на дневен ред.

8. The Crossing

Действието се развива в американско градче край щата Орегон, където се появяват 500 човешки тела, като само 47 от тях са живи. Оказва се, че те са бежанци, търсещи убежище от войната. Война, която се води… 180 години напред в бъдещето.

9. The Close

“The Close” е драматична комедия, която разказва историята на Кейт и Майкъл. Двамата са дългогодишни приятели, свързани от загубата на слуха, които заедно се изправят пред предизвикателствата на живота.

10. Krypton

Сериалът представлява предистория на Супермен, тъй като проследява живота на неговия дядо (Сег-Ел). Действието се развива 200 години преди раждането на Кал-Ел. Семейството на Сег-Ел е отлъчено от обществото. За да възвърне честта им и да спаси света от настъпващото зло, той започва битката на живота си.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *