Евтини самолетни билети

Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си да бъде добър, колкото “Лошите момчета“.

Този април, създадената по популярната поредица бестселъри на Арън Блейбли, чиито първи две книги дебютират и у нас, изключително забавна и развлекателна екшън комедия на DreamWorks Animation, ще ни срещне с изпечена в престъпния занаят група животни, които ще се опитат да направят най-дръзката си измама досега: да се превърнат в образцови граждани.

Досега не сме срещали такава тайфа, толкова печално известни с лошата си слава, колкото Лошите момчета – ослепителният джебчия г-н Вълк, опитният разбивач на сейфове г-н Змия, ненадминатият майстор в дегизировките г-н Акула, бързо палещият се и демонстриращ „повече мускули, отколкото акъл“ г-н Пираня и ненадминатият хакер г-ца Тарантула, притежаващата изключително остър език.


След години на безчет обири и в ролята си на най-издирваните злодеи в света, бандата най-накрая е спипана. За да ги спаси от затвора, г-н Вълк сключва сделка и обещава немислимото – Лошите момчета да станат добри. Но дали?

Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път. Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (и то такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат… Добрите момчета.

Ще успеят ли Лошите момчета да станат наистина добри или природата им на злодеи ще надделее и този път? А какво всъщност означава да си „наистина добър“? И ще могат ли петимата другари да приемат принципните различия помежду си за това какви трябва да бъдат, за да останат заедно и да се превърнат в герои?


Намигване към един най-популярните и обичани филмови жанрове, със закачки към редица популярни класики, сред които „Глутница кучета“ и „Бандата на Оушън“, „Лошите момчета“ предлага изключително забавна и поучителна история, със забележителен екшън и впечатляващ визуален стил, и ще допадне както на най-малките, така и на почитателите на филмите за обири и тези, които търсят по-зряло анимационно развлечение.

Ставаме част от бандата на „Лошите момчета“ от 15 април само в кината, а в дните преди премиерата © Меломан.бг • Музиката на твоя живот ви дава шанс да спечелите страхотни подаръци от филма – оригинален тефтер + комплект от временни татуировки и антистрес играчка от „Лошите момчета“ или оригинален чадър + комплект от временни татуировки и антистрес играчка. Попълнете формата за регистрация, отговорете на въпроса до 10 часа на 14 април и бъдете готови за награда. Успех!

Дни преди официалната премиера на „Лошите момчета“ у нас поглеждаме зад кулисите на продукцията. Ето 10 любопитни факта за актьорите, героите, сюжета и тайните детайли около лентата.

10 любопитни факта за анимацията "Лошите момчета"

1. Създаването на „Лошите момчета“ е отнело цели шест години – три за измисляне и развитие на концепцията и още три за самата продукция. За целта са били използвани 268 987 сториборда и екип от 423 човека.

2. Актьорите, участвали в оригиналния дублаж на филма, са записали повече от 80 сесии, 69 от които са били направени дистанционно заради пандемията от Ковид-19.

3. Във филма са използвани визиите на емблематични за Лос Анджелис квартали и пейзажи като Малибу, Санта Моника, Пасадена, емблематичният мост над река Лос Анджелис, Силвър Лейк и др


4. Отварящата сцена на филма Лошите момчета“, вдъхновена от култовия филм на Куентин Тарантино „Криминале“, е най-дългият кадър в историята на DreamWorks Animation с продължителност от 2 минути, 25 секунди и 7 фрейма.

5. Костюмите във филма са създадени от Кортни Хофман (Зад волана, Омразната осморка). А преди да бъде финализиран емблематичният костюм на г-н Вълк, са създадени 25 различни визии.

6. В създаването на музиката на филма са участвали повече от 70 музиканта. Саундтракът на Лошите момчета“ се състои от повече от 4000 отделни музикални записа. Това е най-големият брой, който композиторът на филма Даниел Пембъртън е създавал някога за филмова продукция.

7. Режисьорът на филма Пиер Перифел, продуцентът Деймън Рос и композиторът Даниел Пембертън участват като беквокалисти в песента, която звучи по време на финалните надписи – „Brand New Day“.


8. Ликът на 100-доларовата банкнота, използвана във филма, е на президентът на DreamWorks Animation Марги Кон.

9. Имената на петимата от бандата на Лошите момчета“ са включени в графити на много от сградите, използвани за фон, както и в няколко декора.

10. Режисьорът на филма създава сам анимацията на птиците във финалния кадър, в който Лошите момчета отпрашват към пустинята.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.