Скоро някой от семейството ти или твой близък има рожден ден, наближава Коледа, искаш да зарадваш най-добрите си приятели със сватбен подарък, но не знаеш какъв да бъде той.

Безспорно най-добрият подарък, който можем да подарим, е преживяването, защото остава спомен за цял живот. Вижте кои са 10-те ни предложения.

1. Дегустация

Изберете каква дегустация да подарите според предпочитанията на празнуващия – дегустация на шоколад, на кафе, на вино, на уиски. Със сигурност подаръкът ви ще бъде оценен и запомнен.


2. Пътешествие

Подарете организирано пътуване, ваучер за пътуване, а защо не и самолетни билети.

3. Вечеря на тъмно

Нестандартно преживяване, но запомнящо се. Може да бъде вечеря за двама или четирима. Вечерята протича по следния начин: посрещат ви в осветена зона, където ви разказват за това, което ви очаква. След това сте приветстван от домакин, който ви отвежда в залата за хранене, където цари пълен мрак. Преживяването включва 5-степенно меню.

4. Escape room

Това преживяване е подходящо за малки и големи. Имате 1 час да намерите изхода. По време на търсенето на изхода ще забравите за реалността и ще се пренесете в друг свят.

5. Билет

Има няколко варианта за избор на билет – за театър, концерт, семинар или спортно събитие. Добър избор е семинарът, защото освен преживяване, може да се сдобием с нови знания, умения и интереси. Ако се спрем на театър би било добре или да сме гледали постановката, или да сме направили проучване за мнения.

10 преживявания, които да подарим

6. Полет с парапланер

Локациите за летене с парапланер са Сливен, Сопот, Шумен, Невша, Албена, Казанлък, Пловдив, Витоша, Беклемето, Боровец. Има няколко вида полети с парапланер: панорамен полет, полет над морето, тридем (полет на двама с инструктор), прелет с парапланер, акробатичен полет.

7. Скок с парашут

Преживяване, което няма как да бъде забравено. Предстоят ви около 60 секунди свободно падане със скорост около 240 км/ч и полет с отворен парашут до земята около 5 минути. След скока имате възможност да получите фотосесия и/или монтирано видео.

8. Полет с балон

Полетите се осъществяват в цяла България и през цялата година. Препоръчително е полетите да са рано сутрин, защото метеорологичните условия са най-подходящи тогава, а и ще се насладите на невероятен изгрев.

9. Стрелба

Повдигнете адреналина си и измерете точността си.

10. Рафтинг

Изберете спускане по река Струма, Арда или Искър. Най-подходящото време за това приключение е от април до юни. Необходимо е да имате бански и хавлия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *