10-те най-горещи българки за 2019 година

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Страница 1 от 8

Отново е март и отново е време за най-горещата класация на © 10-те най. В най-женския месец ви представяме най-горещите 10 българки за 2019 година. Дамите ще сверят часовниците си, а господата ще изплакнат очи, защото тези жени са наистина горещи.

2018 година мина под знака на борбата за равенство между половете. Жените решиха да докажат на света, че могат да се справят с всичко и нищо не може да им се опре. Българките, естествено, не отстъпват на световните тенденции. Грабнаха по няколко дини, разпределиха ги под всяка мишница и започнаха да се доказват.

Жените, които ще видите, ни показаха, че за да си “гореща” не са нужни само няколко кубика силикон, два реда екстеншъни и адски скъпи дрехи. Те горят в това, с което се занимават. И това вдъхновява адски много хора. Ноо, стига със суперлативите. Запознайте се с 10-те най-горещи българки за 2019 година.

10. Зейнеб Маджурова

Звездата на Зейнеб изгря в първото издание на „Big Brother“. След това Нова телевизия (и в частност Гала) я взе под крилото си и от какавидата се роди красива пеперуда. Сега Зейнеб има собствен канал и раздава на едро съвети за красота. Освен че обича да посещава горещи места, самата тя е гореща жена. Адмирираме това, че тя претърпя една успешна трансформация и от момиче с бургаски диалект, се превърна във вдъхновител за много дами.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

Страница 1 от 8
Сподели

Коментари