Дванадесет зодии, 12 факта за тях и 10 звездни рожденици. От днес в рубрика ни ще ви представяме популярни българи, представители съответния зодиакален знак. Като това по-скоро е списък, според датата на раждане, а не класация.

Днес доста хора изключително много се доверяват на нумерологията – зодията, като определяща характера, събитията и начина на живот на човека. Разбира се, както всяко друго нещо в живота, така и при зодиите има изключения. Но дали наистина точно в зодията не се крие разковничето на успеха!? Ако сте от хората, които вярват в зодиите, като определящи характера, ще кажете „Да, това е разковничето“, за другата част от хората отговорът е ясен.

овен

Както знаем, Овенът е първата зодия, с която започват зодиакалните знаци. Овенът е зодия, подвластна на огъня. А ясно е, с огъня шега не бива. Типични с тази си „парливост“ и склонност към опарване, може да предположим колко големи са буйният им нрав и огнени рога. Представителите на зодия Овен, са силни личности, пълни с енергия и бързо могат до очароват и най-опасния хищник, представител на друга зодия.


Овните, като представители на огъня, са властни натури, които постигат това, което искат без много колебание или затруднение. Те се разбират най-добре с въздушните зодии или със себеподобни такива. Най-силно изявен е огънят при Овена. При Лъва огънят е умерен, а при Стрелеца е, като вулкан – от време на време. Затова с Овните шега не бива.

Положителни черти на представителите на зодия Овен са: откровеността, която е до болка изразена, предприемчивостта, с която така леко постигат целите си, и оптимистичният заряд, с който преодоляват и най-опасния проблем.

Отрицателни черти: нетърпеливостта към неизпълнението на дадената от тях задача, егоизмът, който често показва рогца, и избухливостта, което не е рядко явление. Този така очарователно-избухлив рогат добитък е най-добре изявен в зоната на изкуството, спорта, промишлеността и техниката.

Независимо от противоречивите мнения, събития или съвпадения, представяме ви 10-те най-известни българи, родени под знака на зодия Овен.


1. Емилия
21 март

Първият огнен представител на зодията в списъка е поп-фолк певицата Емилия, която в момента се радва на най-новия си проект – “California”. Песента има над 700 хиляди прегледа в YouTube за няма и седмица.

2. Асен Блатечки
22 март

10 популярни българи, родени под знака на Овен

Освен в театъра, актьорът е и част от журито на предишен сезон на „България търси талант“.


3. Стефка Костадинова
25 март

10 популярни българи, родени под знака на Овен

Вече над 50 г., световната и европейска шампионка по скок на височина казва, че възрастта не я плаши и гледа само напред.

4. Стойко Сакалиев
25 март

10 популярни българи, родени под знака на Овен

Последните новини около него дойдоха през есента на миналата годината, когато в личния си профил във Facebook Стойко написа, че се завръща на зеления терен като играч на „Черноморец“ Бургас.


5. Хилда Казасян
27 март

Понастоящем, освен с пеене и жури в „Като две капки вода“, Хилда се занимава и с ресторантьорство.

6. Елен Колева
31 март

10 популярни българи, родени под знака на Овен

Елен Колева е актриса, позната от „Шивачки”, „Чужденецът”, „Ден и нощ”, от тв формати – като водещ и участник. През изминалата година тя издаде и първата си книга „Мактуб”.


7. Йорданка Фандъкова
12 април

10 популярни българи, родени под знака на Овен

Кметът с главно К. Йорданка Фандъкова вече трети мандат управлява столицата. Тя е типичен представител на зодия Овен. Предприемчива, с резултати, които постига в управлението си, винаги усмихната и заредена с положителен заряд.

8. Камен Донев
15 април

10 популярни българи, родени под знака на Овен

Камен Донев – актьор, драматург и режисьор. И при него упоритостта е на лице. Колко типично за тази зодия.


9. Ненчо Балабанов
17 април

Ненчо Балабанов – актьор, а отскоро певец и телевизионен водещ в „Господари на ефира“. Ненчо е от новите любимци на публиката от предаването, чиито почитатели се множат с всеки изминал ден.

10. Рут Колева
18 април

Рут Колева – новатор в стила си, отстояваща позицията си и… Овен на 100%. Рут е популярна поп певица, участваща в редица риалити предавания.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.