понеделник, август 19


10 любопитни факта за Шер

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 любопитни факта за Шер

Днес една от най-емблематичните световноизвестни певици и актриси празнува рождения си ден. Тя е екстравагантна, шармантна, уверена, провокираща, талантлива и красива. Гласът ѝ е специфичен и запомнящ се, а песните ѝ – вечни. Както и самата нея. Тя е Шер, а вие се запознайте с 10 любопитни факта за нея.

1. Началото

Шер е родена през 1946 година в малкото градче Ел Сентро, щата Калифорния, под името Шерилин Ла Пиер Саркисян. Баща ѝ е арменски шофьор на камион – Джон Саргсян, а майка ѝ е слаба актриса с индиански произход – Джорджия Холт. Родителите ѝ се женят и развеждат три пъти. Джон ги напуска, когато Шер е много малка. Вижда го отново, когато е на 11.

2. Мечтата

Като дете малката Шерилин не се справя добре в училище. Тя прекарва цялото си свободно време в киното и на рок концерти. Да стане страхотна актриса е съкровената ѝ мечта и тя прекара повече от един ден в разработването на по-добър подпис за автографи. В резултат на това, напуска училище на 16-годишна възраст. Заминава с приятелка да учи актьорско майсторство в Лос Анджелис.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари