Притесненията около коронавируса Ковид-19 се усилват. Здравните власти насърчават поддържане на отлична лична хигиена и избягване на социални контакти. С една дума, най-добрият начин да се погрижим за здравето си е като останем вкъщи.

Понякога сме прекалено заети и погълнати в личните си битови предизвикателства и забравяме да обърнем внимание на малките неща. Не спираме да си казваме „Ех, ако имах повече време, щях да правя това или това…“

Сега е най-подходящият момент да отделите повече време за любимия си човек и да събудите отново пеперудите в стомаха си. Вижте 10 романтични идеи, с които ще сервирате малка порция щастие на домашната си трапеза.


1. Отидете на въображаема ваканция

10 романтични идеи какво да правим, когато останем вкъщи

Започнете да планирате следващото си пътуване. Споделете един на друг всички онези дестинации, които искате да посетите заедно. Разгледайте хотели, ресторанти и интересни забележителности в района. Може тази идея да не се реализира в следващите няколко дни, но поне ще можете да помечтаете заедно!

2. „Истина или предизвикателство“

Никога не е късно да научите нещо ново за партньора си, независимо от колко време сте заедно. Подходящ пример е играта „Истина или предизвикателство“. Ако има нещо, което винаги сте искали да попитате половинката си, сега е подходящият момент!

3. Развихрете се в кухнята

Изберете си сложна рецепта и отправете към партньора си кулинарно предизвикателство! А дори крайният продукт да не е успешен, поне ще се посмеете заедно и ще споделите вълнението от опитването на нещо ново.


4. Домашно пътуване на сетивата

Запалете ароматна свещ, намелете осветлението, пуснете релаксираща музика. Редувайте се да си правите масаж един на друг и се намажете с ароматни успокояващи масла. Прекрасно спа приключение вкъщи!

5. Романтична вечеря

10 романтични идеи какво да правим, когато останем вкъщи

Събудете пеперудите в стомаха си отново, все едно това е първата ви среща! Пригответе романтична вечеря с всичките необходими детайли – свещи, красиви прибори, празнични салфетки. Търсите повод? Това, че сте заедно и се обичате е повече от достатъчна причина!

6. Танци и вино

Припомнете любимите си песни един на друг и се потопете в ритъма на танца. Движението е здраве, а ако добавите към преживяването и чаша вино, още по-добре!

7. Шоколадово изкушение

Стига с тези диети! Поглезете се с нещо сладко и любимо. Тук презентацията е не по-малко важна – независимо дали сте го приготвили вкъщи, или сте го купили от магазина, пригответе красива трапеза и споделете удоволствието с партньора си!


8. Книги и домашен уют

Четенето на книга е самотно занимание, но това не означава, че може да го превърнете с истински романтичен момент. Сгушете се един в друг с топло одеало, изберете си увлекателна история и четете на глас един на друг редовете, които ви впечатляват.

9. Игрална вечер за двама

10 романтични идеи какво да правим, когато останем вкъщи

Шах, домино, Черен петър, Уно, пъзел – опциите са много, а забавлението е гарантирано. И не забравяйте да събудите състезателния си дух!

10. Разгорещете се под завивките

Разнообразете сексуалния си живот, опитайте нещо ново, разкрийте вашите тайни еротични фантазии.

– Източник: edna.bg –Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.