И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А автори на любовните текстове през 2021 г. сте самите вие.

Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински чувства, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше.


Вержиния Дърлева

Драги ми Смехурко,
Сядам да ти пиша…
Тиквеник, здравей!

Иска ми се да ти напиша какво означаваш за мен, опитвам се да намеря правилните думи, но изпитвам затруднение. Няма как да опиша всички емоции, които предизвикваш в мен, начина, по който ме караш да се чувствам, когато те чакам с нетърпение да се прибереш вкъщи.

1. Ние сме едно – израстваме заедно, радваме се, плачем и се забавляваме заедно. Познаваме се повече от всеки друг, четем мислите си, разбираме се само с поглед, свикнахме един с друг. Дразним се, обичаме се, крещим си, знаем от какво има нужда другият, станали сме неотменна част един от друг – от мислите, от живота си. И тогава разбирам едно – не мога да бъда без теб, нека остареем заедно, нека си танцуваме по нервите цял живот. Нека знаейки какво иска другият, правим и невъзможното, за да не го получи!

2. Няма думи, които да изразят любовта, която чувствам. Знам само, че когaто те видя, се чувствам у дома, знам че съм си вкъщи и вече всичко е наред. А вкъщи ти си шефа! Нямам търпение да възникне поредният спор за обзавеждане и ти да мислиш, че си победител. А реално целият апартамент да е изпълнен с винтидж находки, с които все някой ден ще свикнеш! Нека не забравяме, че последната дума ще е твоя! И да знаеш, домът ни ще е в бяло!

3. Цялото ми щастие е с теб, в това да бъда близо до теб! Всеки миг, прекаран с теб, е красив и неповторим… Означаваш толкова много и толкова различни неща… И тогава знам – не искам без теб, искам всичко. Не искам да съм сама и да скучая, копнея да измислям нови поводи за леки дрязги, които да поддържат пожара между нас.

4. Всичко, което правя с теб е Обич – дори и всички мои специалитети в кухнята, които ти, уви, не можеш да оцениш, понеже са безсолни! Как не разбра, че малката ми тайна защо готвя безсолно е, защото искам само захар в нашия живот!

5. Не е вярно, че няма незаменими хора – ти си тази част от моята същност, която няма как да бъде заменена. Да забравиш любим човек е невъзможно – в нашата любов аз съм ти и ти си аз, душите ни са направени еднакви, за да се срещнат. Добре че са само душите, защото повярвай ми, този джип, който планираш да купиш, изобщо не ми е по вкуса (помисли само какви компактни автомобили има – бял фиат 500 кабрио с червен покрив, така ще ти (ми) пасне).

6. Това за пеперудите в корема – мислех, че е просто хипербола, но стомахът ми се превръща в поле на пърхащи до изнемога пеперуди, винаги когато те погледна с моите обичащи очи – искам пеперудите завинаги… Това пърхане си иска непрекъснато подклаждане – все пак, не забравяй довечера отново да си метнеш дрехите на земята, това ме кара да летя в облаците! А кажеш ли – „Тук откога не е чистено“… Охооо, направо чувството е повече от вълшебно!

7. Обичам да си лягам до теб, но още повече обичам, когато сутрин първото нещо, което видя е спящото ти лице, начинът, по който се въртиш насън, и как ме търсиш с ръка още спейки – искам винаги да заспиваме и да се събуждаме заедно… А най-любимото ми е, когато те прегърна, да ми кажеш – „Тежиш ми“… уау! Или… „Не ми дишай в лицето, нямам въздух“… Най-магнетичните фрази! 😊

8. Нашата любов, щастието ни е в дребните неща, в малките жестове – обичам винаги аз да изхвърлям боклука, обичам аз да ходя на пазар, обичам аз да чистя и да готвя. Обичам чувството, което ме обзема, когато наближи часът, в който се прибираш. Нетърпението да споделим как е минал денят ни мигом се изпарява, в момента в който влизаш с телефона в ръка… И разговорите стават безкрайни и ентусиазмът ми набързо е изчезнал. Обичам как след работа се мяташ на дивана и единствените думи, които нарушават тишината са: “Дай ми…“ – тези моменти са просто безценни и така желани.

9. Харесвам милите ни обръщения – свиня и тиквеник (само, моля те, пред мама и тате нека се придържаме към тривиалните ни имена). Ние сме новатори – пате, пиле, бебе, злато, слънце… ха, това е толкова безлично! Неописуемо е изживяването да се намираш в магазин и въпреки сащисаните погледи на хората – с усмивка на уста да се обърна на обръщението „свиня“ (как ти дойде на акъла, гениален си). Жал ми е за всички жени, които не са изпитали това чувство!

10. Обичам всичко романтично, което не правиш – харесва ми, че цветята без повод ги получавам толкова често, колкото и повишението на заплатата. Харесва ми, че не намирам любовни бележки (явно добре ги криеш), малките и дребни изненади също ги няма, но те все пак са отживелица и ги правят мъже, които „са сгазили лука“, а ти не си сред тях. А как ми харесва, че не гледаме романтични филми – това е най-приятното… романтична вечер, свещи, вино и вместо „Имаш поща“, гледаме Дъг де Муро, с неговите така вълнуващи ревюта на коли!

Ех, тиквеник,…това са само част от нашите моменти, не бих ги заменила за нищо на света! Ти си моето момче и не искам друго. Намерихме един в друг тази част от нас, която ни липсва, точно това нещо, което изпълва същността ни. Това, което всеки търси и мечтае да открие. Това, без което нищо няма смисъл.

Обичам те безкрайно много и няма да отстъпя за нищо, нали знаеш!? 😊

С цялата ми любов,
В.

  • Вержиния Дърлева получава Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от издателство „Сиела“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.