Мили влюбени, вълнуваме се да ви споделим, че имаме изненада за вас. Изминалата година беше, меко казано, дискомфортна за всички и ни се иска чувствително да разведрим обстановката с това, което сме ви замислили.

Темата (както вече сте разбрали от заглавието) е любовта, а автори на любовните текстове, които предстоят да бъдат публикувани, ще бъдете самите вие. Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Нека се разчувстваме заедно и да зарадваме някого с един романтичен и красив жест (който няма да струва нищо друго, освен отделено време и сътворяването на лично послание).


Ако искате тази година да направите нестандартна изненада на половинката, да влезете в ролята на автор и при това да спечелите награда, значи ще бъдете заинтригувани от следващите десет уточнения, които са ви нужни, за да се включите в писането на прочувствени писма.

1. Какво трябва да съдържа писмото ви?

Любов, умножена по 10. Писмото ви трябва да съдържа любов и искреност, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше. 10 причини да се обичате – нищо друго не е задължително. А ако решите, можете да добавите и най-влюбената си снимка. Любовта не се ръководи от правила и норми, затова не искаме да слагаме вашите чувства в рамки.

2. Колко трябва да е дълго?

Както се казва – колкото ви душа иска. Оставяме на вас да прецените колко думи са нужни, за да изразите най-съкровените си чувства. Дайте им воля и да видим какво ще излезе.

10 любовни писма ще спечелят награди за Свети Валентин

3. В какъв срок трябва да го изпратите?

Понеже сме щедри (и скромни), искаме да ви дадем възможно най-много време да се включите и да научите за нашата кампания. Затова можете да изпращате писмата си до 13 февруари, включително, а ние ще започнем да избираме и публикуваме победители още от 5 февруари.

4. Къде да го изпратите?

Можете да изпращате творенията си в редакцията ни на адрес: love@10te.bg

5. Колко писма ще бъдат публикувани? Кой ще ги избере?

Няма да ви шокираме като ви съобщим, че 10 от вас ще имат възможността да поместят творбите си в нашия уебсайт и да направят романтичен жест на обичан човек. 10-те късметлии ще бъдат избрани от нашите редактори по критериите оригиналност и прочувственост. Толкова е просто… и сложно едновременно.

6. Колко писма ще спечелят награда?

Както вече споменахме, 10 от вас ще „лъснат“ на страниците ни. И тъй като сме известни с щедростта си (и, както казахме, завидната си скромност) – нека всичко е по 10. Десет ще бъдат и наградите за вас!

7. Каква са наградите?

Какви са наградите ли питате? Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от каталозите на издателствата Колибри и Сиела.

10 любовни писма ще спечелят награди за Свети Валентин

8. Какво НЕ трябва да съдържа писмото ви?

Разбира се, ние държим текстовете ви да не съдържат вулгарни изрази, еротични истории, неприлични епитети… Сещате се какво имаме предвид. Слагайте цензурата и започвайте да творите!

9. Може ли писмата да са написани на друг език?

Колкото и да ни се иска – не владеем всички езици. А и не смятаме, че един език превъзхожда друг, затова не можем да си позволим да се спрем само на онези, които знаем. Нека да се придържаме към българския език, той е достатъчно красив и образен.

10. Откъде да почерпите вдъхновение?

Ако нежните поетични думи трудно извират от вас като вода от гейзер, то ние ви предлагаме да си помогнете да стартирате писането с красиви цитати, любовни писма, писани някога от известни личности, романтични филми… Използвайте някаква основа, върху която да изградите своето послание. Останалото ще си дойде на мястото само.

Желаем ви успех и ще завършим с един прекрасен цитат от Зелда Фицжералд – „Не искам просто да живея – искам първо да обичам, а между другото да живея.“

* С участието си в играта се съгласявате името и това на половинката ви,
текстът, който сте ни изпратили, и снимките към него да бъдат публикувани.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *