Евтини самолетни билети

И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А автори на любовните текстове през 2021 г. сте самите вие.

Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински чувства, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше.


Маргарита Кумбилиева

Скъпи, Ади,

Знам, че когато четеш това, ще търкаш невярващо очи и ще бъдеш меко казано шокиран. Спокойно, не съм се побъркала, просто веднъж и аз да успея да направя романтичен жест в отреденото за това време. Ами, честит Свети Валентин и приятно четене на моята Валентинка.

Десет са годините, споделени с теб – щури, забавни, луди, безразсъдни, сериозни, сърдити, смели, решителни, успешни, неуспешни, всякакви! И при все щастливи!

Девет дни е най-дългото време, когато сме били далеч един от друг. Времето, в което аз те преоткривам отново и отново, и всеки път се убеждавам, че животът без теб не е живот. Сякаш всичко, което по принцип ме радва и ми създава настроение, не е така вълнуващо, когато не мога да го споделя с теб. Винаги си в мислите ми и придаваш смисъл на всеки миг.

Осем са начините, по които ме караш да се усмихвам. Дали, когато сутрин видя, че ми е свършило кафето и съм кисела, или, когато преживявам поредното разочарование от приятел, ти винаги успяваш да опитомиш разбунтуваното ми сърце, да стоплиш душата ми и да усмихнеш всяка посърнала клетка в мен.

И двамата сме родени в седми ден от месеца. Мога да кажа, че това е съдбовно и предопределящо, че това ни е събрало, ама никак не вярвам в астрологически изчисления и всякакви вещерски предсказания. Истината е, че ни събра един концерт на Metallica, на който ни грееше слънце, биеше градушка, лееха се бири и ни тресеше хеви метъла. За първи път се прегърнахме и танцувахме на „Nothing Else Matters”. И от този концерт нататък нищо друго нямаше значение, само да бъдем заедно.

Шест месеца те умолявах да си вземем куче. Половингодишната битка ми донесе осем години безгранично щастие с най-злобното малко кученце навън и най-любвеобилното нежно създание у дома. И макар че вече не е сред нас, Дени винаги ще си бъде моето „жълто бебе“, а мислите и спомените за него ще усмихват душата ми. Благодарна съм ти за всички ранни сутрини, когато ставаше заради него, но всъщност заради мен, за да бъда аз щастлива.

Пет пъти поне съм те шокирала с домашно приготвена храна. Бисквитена торта без крем, тиквеник без тиква, загорял ориз, препържени картофи. Ти си пряк потърпевш на безкрайните ми опити да стана MasterChef. Ако не беше безкрайното ти търпение, никога нямаше да се науча да готвя. Огромно удоволствие е да виждам как се наслаждаваш на всичко, което приготвям днес. Сигурно е от двойната доза любов, която прибавям към всяко ястие.

Четири са жилищата, които сме сменили. Спахме на легло със счупени пружини, приготвях ориз в канче за кафе. Живяхме на квартира и в собствено жилище. Започвахме от нулата и макар че не винаги беше лесно, винаги ни беше забавно и спокойно. Тогава разбрах, че домът е там, където си ти. Само около теб се чувствам в хармония със себе си и света. Обичам това, че заедно растем и се развиваме, че взаимно се вдъхновяваме и насърчаваме.

Три години ти отне да ме научиш да обичам и да искам да пия чай. Първо пося семето на познанието, откри ми света на чая и необятната чаена култура. Пренесе този свят у дома и направи пиенето на чай не просто ежедневен ритуал, а неразделна част от живота ни. Сега очаквам с огромно нетърпение да опитвам новите видове чай и да споделяме вкусовете и усещанията. Щастлива съм, че мога да съм част от тази твоя страст и да ѝ се наслаждаваме заедно.

Две са чудесните ни деца, които всеки ден изпълват душата ми с възторг, щастие, умиление и всички познати и непознати чувства на Вселената. Двете ни мили и добри момичета – Албена и Лаура (обожавам имената, които им избрахме, така добре им отиват), ме карат да преоткривам живота и да му се наслаждавам с цялото си същество. А ти си най-всеотдайният баща, когото познавам, и това ме кара да те обичам още повече.

Една е само любовта, която изпитвам към теб – безгранична, всеотдайна и неуморима – всеки ден и завинаги!

  • Маргарита Кумбилиева получава Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от издателство „Колибри“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.