Евтини самолетни билети

И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А автори на любовните текстове през 2021 г. сте самите вие.

Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински чувства, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше.


Габриела Костадинова

Когато се запознахме, преживявах най-голямата криза в живота си – развод след 5 години брак. Бях едно кълбо от нерви, незнаеща накъде да поема, коя съм аз и какво да правя с живота си.

Ти ми даде цялата си любов и цялата си подкрепа, за да се възстановя и да стана пак нормална 30-годишна жена. Ти вярваше в мен и ме обичаше, дори и когато аз не се обичах.

Често те питах „кажи ми какво обичаш в мен“, защото не вярвах, че в мен има нещо, което да става за обичане, и се чудех какво намираш в мен и защо още не си ме зарязал.

Тринадесет години по-късно вече не те питам какво обичаш в мен защото го знам и съм уверена в чувствата ти, но искам да ти кажа аз какво обичам в теб 😊.

1. Обичам спомена как се насълзиха очите ти, като чу тупкащото сърце на първия ни син. Начина, по който се вълнуваше на всеки преглед, как ставаше заедно с мен да храним бебето и танцуваше с него специалния „мечешки“ танц, когато имаше колики.

2. Обичам в теб това, че никога не ме упрекваш или критикуваш, независимо как изглеждам, какво съм сготвила или как изглежда домът ни. Живяла съм в семейство, където вечно се критикуваше, и твоята доброта ми действа като дъжд, който съживи липсващото ми самочувствие и усещане, че се справям с живота.

3. Обичам в теб това, че си страхотен баща. Правиш всичко за момчетата – от къпане и хранене до водене на лекар, разходка, учене на уроци и какво ли не. Можеш до 12 часа вечер да шиеш или сглобяваш поредното чудо, което детето трябва да представи като негово в училище 😊, без да се оплакваш.

4. Обичам в теб това, че си от малкото хора оценили скорпионското ми чувство за хумор, че се смеем на едни и същи неща и че се разбираме само с една дума или поглед.

5. Обичам твоето добро, щедро сърце. Начина, по който се раздаваш за другите и винаги си готов да помогнеш. Как не се ядосваш, гневиш, как забравяш лошото и продължаваш напред.

6. Обичам колко много си приличат вкусовете ни – харесват ни едни и същи храни, филми, места… Лесно е да живея с теб!

7. Обичам в теб това, че ме приемаш и обичаш, каквато съм, без да се опитваш да ме променяш. А благодарение на това аз се променям към по-добро!

8. Обичам те, защото си страхотен мъж – хубав и чаровен, кавалер и грижовен.

9. Обичам те, защото въпреки изминалите 13, не много лесни и безпроблемни години, ти не се промени и си все същия мъж, в който се влюбих!

10. Обичам те, защото за мен ти си любовта за този живот. Ако има следващи животи, се надявам и там да се срещнем!

  • Габриела Костадинова получава Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от издателство „Колибри“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.