Евтини самолетни билети

И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А автори на любовните текстове през 2021 г. сте самите вие.

Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински чувства, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше.


Галя Лалова

Хм, защо ли те обичам…?

❤ Може би заради една погача, която ми направи преди толкова много години… Помниш ли?

❤ А помниш ли желанието, с което ме гледаше и как ме събличаше с поглед?

❤ Може би заради това, че продължаваш да ме гледаш така, те обичам…

❤ Или заради онова танго…

❤ Или заради караниците ни за идиотски неща…

❤ Заради ръцете ти… знаеш… мускулите…

❤ Защото преди 15 години ме накара да вярвам, че съм красива и млада, и желана… или защото все още ме караш да съм красива и млада, и желана.

❤ Защото писа стихове за мен… хубави бяха… и писма…

❤ Помниш ли как плаках заради страховете за сина ни и как мина два пъти за два дни по хиляда километра, за да си до нас? И затова те обичам!

❤ И че обичаш дъщерите ми, че ги отгледа без натрапване, но с цялата отговорност. И за моментите, когато гушкаш сина ни… дори и тогава, когато го глезиш, въпреки мен… И тогава те обичам!

Обичам те, защото ме обичаш!

Нямам идея колко причини съм изброила, защо обичам мъжа до мен. Най-вероятно повечето и по-истинските от тях не могат да бъдат формулирани и написани. Или аз не мога да го направя.

Много моменти са истински интимни и лични, за да бъдат дори изречени. Но са се случили и може би именно те са причината да го обичам.

Благодаря ви, че ме накарахте да си припомня, че го обичам! Отивам да му го кажа! Хубав ден!

  • Галя Лалова получава Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от издателство „Сиела“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.