Евтини самолетни билети

Обича ме, не ме обича, обича ме… – може би най-голямата дилема пред всяка влюбена жена. Сърцето ти се разкъсва от терзания, вече си изяла няколко шоколада, намразила си всеки представител от мъжки пол и си изслушала всички любовни песни.

Чудиш се защо той не се държи като влюбеното момче от последния романтичен филм, който си гледала. Е, може би ще си разочарована, но любовта в живота не е като на кино.

И докато късаш маргаритки в отчаяни опити да откриеш отговора на вечния въпрос, забравяш да се вгледаш в очевидните знаци.


1. Погледът казва всичко

Усещала ли си изгарящия му поглед да следи всяко твое движение? Потъва ли в очите ти всеки път, когато говорите? Да, вероятно имаш красиви очи, но повярвай ми, мъжете-бройкаджии биха предпочели да гледат другаде.

2. Приятелите му знаят за теб

И докато за жените най-естественото нещо е да споделят на приятелките си, когато открият „господин перфектен“, то при мъжете не е точно така. Така че, ако неговите приятели знаят името ти – честито! Официално си в графата „специални“.

3. Помни детайлите

Дати, любимия ти филм, та дори как си била облечена на първата ви среща. Ако забелязва малките неща, определено има интерес към теб.

4. Търси контакт с теб

Независимо колко е зает, винаги ще намира време за теб. Съобщения сутрин, кратки обаждания, за да чуе гласа ти, всички тези знаци крещят „любов“.

5. Изслушва те

От поредната драма с приятелка до най-големите ти мечти и цели – ако той изслушва с интерес всичко, което имаш да кажеш, си късметлийка.


6. Винаги те докосва

Може би най-очевидният сигнал, че е луд по теб. Ако тези докосвания не са само, когато те иска в леглото си, чувствата са налице.

7. Говори за бъдещето ви

Влюбеният мъж е този, който иска бъдеще с теб.

8. Топло-студено

Влудяващият признак на влюбване. Днес се държи топло с теб, а утре е хладен. Не, не иска да те нарани, просто го е страх от чувствата му.

10 признака, че той е луд по теб

9. Търси одобрението ти

Ако се допитва до теб за важни решения или просто облича ризата, за която си му направила комплимент, несъмнено е луд по теб.

10. Усмивката

Щом един мъж грейва в присъствието на жена, няма съмнение, че я харесва.

Не забравяй, че колкото и знаци за любов да откриваш в поведението му, нищо не може да замени категоричните действия от негова страна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.