В дигитализирания и глобализиран свят, в който живеем, в тези забързани и все по-сложни времена, всъщност има нещо, което ни улеснява или поне ни помага да се отпуснем.

Нашите любими блогъри и влогъри, истински инфлуенсъри, които споделят своя житейски път, съвети и моменти от личните си преживявания с нас, техните фенове.

Разровихме се в безкрайните дълбини на мрежата и днес ви представяме кратък списък с 10 от най-вдъхновяващите инфлуенсъри – родни и световни.


1. Makeupbuthow

Листата ни от 10 най-вдъхновяващи интернет личности започва с Makeupbuthow или просто Ели, момичето от Враца, което от много години живее в Дания. Ели започва своя влог с уроци по грим, а сега в Instagram страницата ѝ можете да се запознаете както с добри съвети за козметични продукти, така и за кулинарни рецепти, все пак храната е любов, добри попадения за пътувания и модни аутфити.

2. Gerdana.by.gerdana

Gerdana.by.gerdana пък ни пожелава всяко утро да бъде добро с любимата си чаша кафе, а нека си признаем кафе любителите сме повече от тези, които могат да продължат деня си без да усетят пристрастяващия аромат на кофеина. В Instagram фийда на Гердана можем да се насладим също на запечатани в снимки и сторита моменти от пътешествия, домашен декор и доза ежедневен стил.

3. Yordanptk

А който обича да се забавлява и да не може да си поеме въздух от смях, Yordanptk е на вашите услуги. Обещаваме ви, че в неговите Instagram истории има много хумор, самоирония и, разбира се, много, много мода. А какво по-хубаво от истина, прикрита със сарказъм?! Така приемаме лошото по-лесно.


4. Katieminovic

Като че ли Katieminovic е приготвила нейната интернет изповед за всички, които се отнасят с любов към декора и уюта вкъщи. Множество идеи и то най-вече приложени можем да открием в нейния профил. Все пак „у дома“ е най-топлото и истинско място. Там, където се чувстваме наистина щастливи и отпуснати. Ето защо трябва да се грижим и то да изглежда добре.

5. Yoga_ky

Тъй като не само смехът, но и спортът е здраве, ако следите Yoga_ky както тялото ви, така и умът ви ще бъдат щастливи и спокойни. Много хора препоръчват йогата като вид спорт, който се грижи да бъдем добре отвън и отвътре. А в профила на Kylan ще откриете красиви пейзажи и вдъхновяващи йога тренировки.

6. Xenia

Xenia е модел, самоизградил се предприемач и не пропуска да ни вдъхновява всеки ден чрез своите Instagram истории – било то чрез текст, видеоклип или директна връзка с нейните почитатели. Тя отстоява женските права и подтиква много от последователите ѝ да бъдат по-смели, по-грижовни и да не свеждат глава пред нищо.

7. Evgenia.dzaferovic

Профилът на Evgenia.dzaferovic пък е пъстър. Там можем да видим както най-различни визии с грим, така и много физически тренировки, и какво е да бъдеш работеща майка и съпруга. Ето, виждате ли, всичко е възможно стига да го поискаме и да се потрудим за него!


8. Charly.wilde

Ах, Charly.wilde или Ралица Георгиева, която ни помага да преминем през всеки един сезон и всяка буря по-лесно, благодарение на думите, които са навързани, а и сами по себе си могат да бъдат магични. Майка, съпруга, писател и фен на минимализма. Всичко това може да открием изобразено в нейните профили.

9. Monagocheff

И докато сме все още на темата за любимите ни майки инфлуенсъри… Monagocheff се появява с гръм и трясък. Винаги е вдъхновяващо, когато си отворим Instagram или YouTube и на главната страница изникне малкият Никола и морето, където семейството им прекарва уютно в доста . При Мона можем да се насладим на много детски игри и отново любимата ни кулинария.

10. Christendominique

Стигнахме и до обичаната от много гримьорка – Christendominique. Тя спечели сърцата на над 1.4 милион последователи. Това обаче е благодарение не само на чудесните грим визии, които ни представя, но и на факта, че да видиш истински усмихнат човек, а не поредната преструвка, след като влезеш в интернет, наистина може да бъде вдъхновяващо.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.