Всяка година по време на празниците рекламите по телевизията целят да подпомогнат нашето коледно настроение, измисляйки поредното рекламно послание в духа на празника.

За да ви потопим в многообразието от оригинални и забавни коледни идеи, на които заложиха рекламистите през годините, ще ви представим десетте най-забавни коледни реклами, правени досега.

1. Harvey Nichols и еднаквата рокля

Ако смятате, че няма по-голям кошмар от появата на две жени в еднакви рокли на коледно парти, тогава следващата реклама на Harvey Nichols е точно за вас.

2. Best Buy и експресивният баща

Следващото ни предложение съчетава веригата магазини Best Buy и коледното послание на компанията: „Най-добрите подаръци получават най-добрите реакции“. За да разберете какво имаме предвид, изгледайте забавното видео…

3. Love и Кара Делевин

Следващото ни предложение за известна коледна реклама включва популярната американска звезда Кара Делевин и нестандартните ѝ танцови движения по време на видеото на Love.

https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

4. John Lewis и ужасяващата коледна реклама

Може би следващото видео в списъка ни ще ви се стори по-скоро страшно, отколкото смешно, но ви уверяваме, че рекламата е направена изцяло с добри намерения.

5. Target и странната госпожа

Поредицата от коледни реклами на американският супермаркет Target успя да направи известна странната госпожа от видеото по-долу. Нямаме представа коя е тя, но вече много американци могат да я разпознаят зареди рекламните клипове.

6. Love и Даутцен Крус

Следващото ни предложение от Love Magazine този път обаче не с Кара Делевин начело, а с нейната колежка от Германия Даутцен Крус. Рекламата, в която прекрасната Крус се забавлява на фона на „All I Want For Christmas” на Марая Кери, можете да видите по-долу…

7. Harvey Nichols и „The Walk Of Shame”

За да повдигнат коледния дух през 2011 година, Harvey Nichols заложиха на забавна реклама относно популярната разходка на срама, срещу която се изправят редица жени след бурна нощ.

https://www.10te.bg/zabavlenie/10-lyubovni-pisma-shte-spechelyat-nagradi-za-sveti-valentin/

8. Ловецът и черният хумор

Ако сте почитатели на черния хумор, тогава следващата коледна реклама е точно за вас. (Можете директно да преминете на следващата в случай, че сте запален любител на животните, защото краят на тази няма да ви допадне.)

9. Brooks Brothers и овцете

Какъв по-добър начин да рекламирате известната си марка за облекло от заснемането на група овце, пеещи коледни песни? Точно това правят компанията Brooks Brothers в следващото видео…

10. Elephant Studios и сладкото слонче

И докато сме на животинска вълна, ще ви покажем и финалната коледна реклама от нашият списък. Без излишни подсказки ще ви оставим в ръцете на Elephant Studios и тяхната кратка коледна честитка…Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *