понеделник, август 19


10 нови спорта, които ще ни вкарат в перфектна лятна форма

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

7. Fitball

10 нови спорта, които ще ни вкарат в перфектна лятна формаФитбол е направление във фитнеса, което представлява едновременно аеробна и силова тренировка, извършвана с помощта на специална гимнастическа топка, наричана още швейцарска топка. Името ѝ идва от думите fitness и ball – топка. Фитболът стяга и тонизира мускулатурата, укрепва костите и ставите.

Той представлява комплекс от упражнения, изпълнен с подходящ музикален съпровод и предизвиква положително психо-емоционално въздействие, като поддържа добрата психо-физическа форма.

8. Kangoo jumps

10 нови спорта, които ще ни вкарат в перфектна лятна формаKangoo jumps е силно мотивираща програма, която представлява интервална тренировка, предназначена да натоварва цялото тяло, изгражда се мускулната сила и издръжливост. Основните упражнения са много лесни и могат да се правят с нарастваща комплексност и интензивност.

Тази програма е предназначена за широката аудитория, дори и за тези, които не са практикували аеробика. Също така е чудесна за спортисти, поради употреба на взривни плиометрични техники.

ПРЕДИШНА СТРАНИЦА СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5
Сподели

Коментари