Наближава Коледа! Празник, изпълнен с много радост, емоция и нетърпение. Идва обаче и проблемът с подаръците.

Често изпадаме в тиха паника. Дали подаръкът, който сме избрали, ще се хареса на човека, за когото сме го избрали? Дали подаръкът, който купуваме, няма да е безсмислен?

Но познавайки вкусовете на нашите роднини и приятели, можем да изберем и подготвим интересни подаръци, които със сигурност ще се харесат. Ние ви предлагаме 10 идеи за коледен подарък, които ще направят празничния ден вълнуващ и неповторим за всички, които са се събрали край елхата.


1. Вълнуващо пътешествие

Ако се чудите какво да подарите на ваш близък, роднина или приятел, защо пък да не е вълнуваща екскурзия до любимо негово място? Със сигурност дестинация през лятото или пък по-рано – през пролетта, ще стопли душата му през идващата зима. Това е страхотен подарък, който ще зарадва всеки, на когото сте решили да го подарите. А и да не забравяме – реакцията му със сигурност ще направи и вас щастливи и доволни, че сте избрали точния подарък.

2. Кошница с изненади

10 идеи за коледен подарък

Дали да я напълним с лакомства, любими на човека, на когото ще я подарим, или пък с различни местни деликатеси, а защо не с изискано вино и интересно сирене. В кошницата може да намери място и нещо за дома, или пък за Коледа – като коледни играчки или сувенири за празника. Празничният ден ще бъде най-красивият в живота ви с вълнуващо… предложение за брак. Въображението за този подарък е на ваша страна. Кошниците се продават навсякъде, а идеите за тях са във вашата глава. И накрая, разбира се, хубава панделка за завършек.

3. Коледна фотосесия

Кой не си мечтае за забавна коледна фотосесия, запечатана от професионален фотограф – с много усмивки и емоция. Дали с вашите близки, приятели или дори с домашния ви любимец, фотосесията със сигурност ще стане много сантиментална за вас. Не само защото е коледна, а и защото това ще е страхотен подарък от скъп човек. Снимките ще са гарантирана усмивка и зареждаща сила през студените дни, когато ги разглеждате с любимите си хора.


4. Книга

10 идеи за коледен подарък

Това не е съвсем коледен подарък, но определено е подарък, подходящ за всяко едно време от годината. Просто може да го направите коледен с темата на книгата. Вълнуваща коледна история, представена ни от автора, със сигурност ще зарадва любителите на четивата. Поднесена с нежна прегръдка и целувка, при взимането ѝ от под елхата, коледният ви подарък – книга, веднага се превръща в любимия на човека, за когото сте го избрали.

5. Бутилка вино с хубави стъклени чаши

Личен подарък за влюбени хора. Любовта със сигурност съпътства Коледа и такива подаръци няма как да не зарадват и озарят с усмивка и изпълнено с любов сърце вашата половинка, както и вас самите. Виното ще отключи инстинкти във вас, които ще направят коледната вечер незабравимо и любовно изживяване. А това със сигурност ще заздрави вашата връзка.

6. Коледна звезда

10 идеи за коледен подарък

Типичен подарък за нашите майки или баби… или пък близки и приятели от нежния пол. Това би могло да е чаровно допълнение към колекцията от цветя на любими ви дами. А защо не и и украса на коледната трапеза. Красив коледен подарък, който ще напомня дълго за уханието на коледни сладки и духа на Рождество.

7. Урок по зимен спорт

Това със сигурност ще е един от най-вълнуващите подаръци за човека, на когото сте избрали да подарите тази тръпка. Гарантиран ще е и смехът по-време на учението, особено ако и вие самите се включите. Но пък какво по-хубаво от искрения смях между семейството и приятелите ви.


8. Парфюм и козметика

10 идеи за коледен подарък

Класически подарък за всеки! И винаги правилен избор, ако нищо друго не ви хрумне. Приятен аромат, лек крем за лице или ръце и какво ли още не, събрани в красива и защо не коледна кутия. За радост на сетивата и кожата на ваш любим човек, приятел или близък. А при всяко отваряне на комплекта, винаги ще навява спомен за изненадата при получаването му в коледния ден.

9. SPA процедура

Релаксиращ ден за любим човек… Масаж, джакузи, сауна и още много процедури ще накарат получателя на този подарък да забрави за забързаното ежедневие, проблемите на работното място и всичко, което трябва да свърши. Това със сигурност ще е най-прекрасният подарък за затрупаните ви от делнични задължения роднини и приятели и, разбира се, любимия човек. Спокойствие и хармония ще съпътстват мисълта на всеки, получил този коледен подарък от вас.

10. Карикатура

10 идеи за коледен подарък

Искате ли да накарате ваш приятел да се усмихне? Подарете му карикатурата. Забавната картина със сигурност ще краси стената на получилия го и ще бъде забавен повод за разговор винаги когато го попитат от кого е подарена. Така че – идеята определено е интересна и забавна.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.