понеделник, август 19


10-те най-богати писатели на всички времена

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

10-те най-богати писатели на всички времена

Писането на книги, колкото и романтично да изглежда отстрани, е занимание, към което не трябва да подхождаме със сериозни очаквания за главоломен успех и крупни печалби. Доказателствата са много. Обикновено авторите прекарват години наред в писане на своите романи, които изпращат на безчет издателства, само за да получат писмо, че произведението им е отхвърлено.

Да се измисли достатъчно оригинален сюжет, да се напише по начин, който да задържи до края вниманието на читателя, да се предизвика интересът на издателите и не на последно място – книгите да се продават, това са нещата, които много талантливи творци смятат за почти невъзможни за изпълнение. С много труд, достатъчно търпение и упоритост обаче, може да се окаже, че усилията са си заслужавали.

Следващите 10 автори са от хората, които не се отказват лесно – освен упорити, те са и достатъчно талантливи, за да измислят толкова увлекателни истории, които да ги превърнат в най-богатите писатели в света. Извън челната десетка попадат любими автори като Дан Браун, Дийн Кунц, Майкъл Крайтън, Джаки Колинс и Том Кланси. Кои в такъв случай са 10-те най-богати писатели на всички времена?

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4
Сподели

Коментари