Те са млади и усмихнати, амбициозни и талантливи. И всичко това по две. Колкото еднакви, толкова и различни, Алекс и Влади станаха известни с участието си във втория сезон на музикалното шоу „X Factor“. Виждали сме ги да готвят в „Черешката на торта“. Бяха и част от риалити форма „VIP Brother“.

Александра и Владислава Димитрови са родени в София на 27 ноември 1995 г. След успеха в „X Factor“ двете имат кратък флирт с компанията на Графа – „Монте мюзик“, довел до дебютния им сингъл „Двойна игра“. От 2015 г. двете момичета са независими артисти, а още на следващата година излезе общият им проект с NDOE – „Уж говорим“. През 2017 г. представиха и песента си с YoungBBYoung „Имаме цялото време“.


Всъщност страстта към музиката на двете момичета се ражда още в детските им години. Още в началното училище Алекс и Влади пеели в хора. Съвсем логична била и следващата крачка. През 2008 г. са приети в НМУ „Любомир Пипков“, където в продължение на 3 години учат народно пеене. После се прехвърлят в паралелката по Поп и джаз, а след участието си в „X Factor“ се местят в Пловдив и там завършват успешно НУМТИ „Добрин Петков“.

Днес не крият благодарността си към известия музикален педагог Етиен Леви, при когото учат Поп и джаз пеене в Нов български университет и които успява да изгради вокалните им умения до ниво на 100% завършени професионалисти. Алекс и Влади са поредните звезди, които ви представяме в рубриката ни „10 въпроса, 10 отговора“. Въпросите са 10, но отговорите днес умножаваме по две.

1. Какво е първото нещо, което правиш, когато се събудиш?

Алекс: Целувам хъркащото ми прасе-френски булдог – Стефи
Влади: Първото нещо, когато се събудя е да си кажа: „О, ето и този ден ми е дар! Ще се прави музика! Благодаря ти, Боже!“

2. Кой е най-вълнуващият човек, когото някога си срещала?

Алекс: Световноизвестният басист Richard Bonna, който е толкова духовен, земен, музиката му е божествена и е радост да го нарека приятел.
Влади: Човекът, който ме кара да се вълнувам всеки ден е Стефан от YoungBBYoung, моят най-добър приятел и половинка в живота ми и работата ни.

3. Кое е последното нещо, което търси в Google?

10 въпроса, 10 отговора: Алекс и Влади

Алекс: Онлайн тест за емоционалност, което беше доста глуповата идея. Хаха.
Влади: „Прогноза за времето София“.

4. Какво може да те разплаче?

Влади: Истинските неща.
Алекс: Много често – песен, много често – собственият ми инат.

5. А какво – да те разсмее от сърце?

Влади: Близките ми приятели и семейството.
Алекс: Искреността на някоя дълго пазена тайна, която е толкова пазена и е безумно да бъде тайна, че да ми стане сладко смешно от идеята да е тайна.

6. Коя е най-абсурдната ситуация, в която си попадалa?

Алекс: Абсурдно беше, когато се качих в чужда кола, която е досущ като на най-добрата ми приятелка, без да се замислям. И реакцията ми, когато се обърнах към шофьорското място – пищене. Хаха.
Влади: Не мога да се сетя точно коя е последната такава ситуация. Но с Алекс отидохме на маникюр наскоро и седмица по-късно на същите пръсти ни се бяха счупили ноктите. На едно и също място се бяхме одраскали и на едно и също място имахме пъпчица на челото. Много е странно това нещо между близначки. При положение, че не живеем заедно и ни се случват едни и същи неща паралелно. Хаха.

7. Как би се описал с три позитивни и с три негативни думи?

Влади: Честна, добра и грижовна. Много често надценявам хората.
Алекс: Позитивна, работлива и услужлива. Суетна, понякога наивно добра и суетна.

8. Какво би правил с удоволствие, но все не ти остава време?

Алекс: Да изкарам шофьорска книжка и да бъда шофьор на моя собствена кола!
Влади: Бих си починала някъде, но не ми остава време вече почти една година. 🙂

9. С кого би искал да се смениш за един ден и защо?

Алекс: Бих искала да се сменя за един ден с Влади, за да мога се видя през нейните очи. Колкото и да сме еднакви по подразбиране, имаме и доста различен начин на мислене и, както тя вече каза, живеем поотделно. Да се събудя в тялото на собствената ми близначка, супер – хаха.
Влади: И аз определено бих казала – ще се разменя с Алекс. Би било супер интересно да видя себе си отстрани, от очите на Алекс. Брутално яко звучи. Хаха

10. Как си представяш живота си след 10 години?

Влади: Намираме се в голямата ни къща. На втория етаж е огромното ни и най-яко студио и записваме 5-ти албум, но бързаме точно тогава… тъй като имаме 2 участия за вечерта във Варна и закъсняваме за полета дотам. 🙂 Хахаха
Алекс: Щастлива и благодарна от нещата, които са ми се случили. Да живея достойно. Искам да съм щастлива и здрава и да съм със семейството ми. Децата ми да се гордеят с музиката ни, да имам време за тях. Да обиколим света с музиката ни и истинските хора около нас да останат дълго, че дори и децата ни да пораснат заедно.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.