Животът като цяло преминава през различни етапи, но човек иска-не иска трябва да мине през тях. След тийнейджърските години, когато е съвсем в реда на нещата да правим доста щури, и нека си го кажем – откровено глупави неща, идва моментът, в който ни се иска да създадем връзка. Да намерим сродната си душа. И започва голямото търсене.

Да, но любовта е странно чувство – понякога са необходими само няколко минути, за да разбереш, че момичето отсреща е Твоето момиче, друг път съмненията ви гризат дни наред. Тя ли е или не е? Мога ли да прекарам живота си с нея? Ако сте от вторите, колебаещите се, за вас сме подготвили няколко признака, по които ще може да определите имате ли бъдеще заедно.

Бъдете наблюдателни и преценете. Разбира се, тези знаци нямат силата на закон, винаги може да има изключение от правилото, но поне ще ви помогнат да се ориентирате в ситуацията. Ако вашето момиче е показало някои от тези знаци, спокойно може да кажем, че сте един щастлив човек, защото вече сте го открили. Останалите – не губете кураж. Тя ви чака някъде там.


1. Тя не очаква от вас скъпи подаръци и материални облаги! Тя е с теб заради самия теб! Това обаче не означава, че трябва да сте темерут – когато е необходимо, с повод или без, не пропускайте да правите приятни изненади на любимата си.

2. Наясно си, че можеш да бъдеш честен с нея по всякакви въпроси, без непрекъснато да се притесняваш, че това може да я нарани! И все пак, един съвет от препатилите – бъдете нащрек, когато чуете въпроса: – Скъпи, намираш ли ме за дебела? После ще ми благодарите, повярвайте!

3. Тя е открита. Няма тайни от теб, напротив, предпочита да споделя вси-чко! Може и да е доста досадно на моменти, но нали това е любовта, м?

10 знака, че сте открили правилното момиче

4. Имате си взаимно доверие! Вашето момиче уважава мнението ви, дори, когато позициите ви по даден въпрос се разминават кардинално.

5. Разговорът с нея е смислен – никога не запълвате времето в празни приказки, просто, за да не мълчите!

6. А с нея мълчанието никога не е неловко!

7. Тя изпитва истинско удоволствие да прави разни неща с вас. Не, мръсници такива, не говорим за секс! Добре де, и за него, но имахме предвид по-скоро общите ангажименти, разходките, спорта, плановете за бъдещето, споделеното хоби, такива неща.

8. Тя няма скрити планове за вашата връзка. В началото може и да е било така, но вече всичко във вашите взаимоотношения е изяснено. Всеки знае ролята и положението си в нея, което от своя страна не предизвиква неловки ситуации и недоизказани терзания.

9. Тя има отговор на всеки ваш въпрос. Не казваме, че е дървен философ, просто тя винаги се старае да задоволи любопитството ви. А ти никога не се чувстваш тъп пред нея, заради нещата, които питаш. Е, може би съвсем малко, когато става въпрос за уреди за извиване на мигли, например…

10. Тя е наясно, че вие вече сте „отбор“. А от разбирателството и успеха на отделните играчи зависи и успеха на отбора, нали?
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.