четвъртък, септември 19


10 неща, които е добре да знаете, преди да влезете в битка с килограмите

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Има различни причини, които събуждат желанието у нас да отслабнем – преследване на мечтаната фигура, мотивация за по-високо самочувствие, нужда от повече внимание от отсрещния пол, здравословен проблем и т.н.

Преди повече от 10 години, когато започнах да се занимавам с това, което правя, си мислех, че знам повече от необходимото.

Мислех си, че всичко се свежда до спазването на поредната нисковъглехидратна диета (оказа се, че не е точно така). След като видях, че тази стратегия не работи в дългосрочен план, изпробвах почти всички други диети…

10 неща, които е добре да знаете, преди да влезете в битка с килограмите

Мислех си, че кардио тренировките са единственото ефикасно решение на проблемите ми и съм опитвал какви ли не глупости, докато открия правилния подход за промяна.

Допускал съм много грешки и осъзнах, че нито един от методите, които бях изпробвал по-рано, не е бил правилният начин да постигна целта си.

След толкова много време усилен труд, през моето лично пътешествие и в работата ми с моите клиенти, открих и споделям с вас 10 безценни съвета, които ми се искаше да знам още в началото, или иначе казано – нещата, които е добре да знаете, преди да влезе в битка с килограмите.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3 4 5 6
Сподели

Коментари