Евтини самолетни билети

Сватби – кой не ги обича?! За младоженците това е един от най-щастливите моменти, за родителите им не само това, но и стабилен разход, а за гостите – ядене и пиене до зори.

Да, обаче предвид обстоятелствата, в които сме принудени да живеем последните месеци, това пиршество се превърна в почти невъзможно за осъществяване. Ето и няколко начина как все пак да сключите брак, макар и по време на пандемия.

1. Само вие двамата

Този ден е важен най-много за вас двамата. Засвидетелстването на любовта ви един към друг не изисква много. Традицията повелява обаче да има и още двама. Отвлечете кумовете и право към ритуалната зала.


2. Тесен кръг

Ако сте от нетърпеливите и прекалено превъзбудените за тази част от вашия живот, то тогава не всичко е изгубено. Винаги можете да сключите брак само в присъствието на вас самите, кумовете и вашите родители. В крайна сметка този съюз касае само вас двамата. Няма нужда от излишна помпозност.

3. Може, но бройката да не надминава 30

Ако обаче искате да се изфукате пред приятелите ви, да си пийнете и да се отдадете на празнуване все едно вирус няма, то тогава сте в правото си да направите скромно празненство в присъствието на не повече от 30 човека. Като цяло не звучи зле. Първите общи спестявания, които не сте похарчили за сватбата вече са в сметката ви.

10 начина за сватба по време на пандемия

4. Сменете държавата

Не можете да се примирите с факта, че е наложена забрана и няма как да избухнете на пиршество с над 100 човека? Съществува и възможността да се бракосъчетаете някъде другаде, извън вашата родина, където евентуално ще можете да пресъздадете сватбата на вашите мечти. Предвид статистиките обаче, в България мерките са по-слаби в сравнение с други страни в Европа и не само, което автоматично стеснява избора ви.

5. Изчакайте

Сватбата наистина е момент на щастие, прилив на адреналин и вричане в любов за цял живот. Ето защо един от най-добрите варианти е просто да изчакате няколко месеца, дори година, за да премине тази лудница, споходила всеки един от нас. Обичате се днес, ще се обичате и след 3 месеца. Разликата е, че благодарение на търпението ви, заплануваното ще си остане такова без съществени промени.


6. Първо подпис, после празненство

Както споменахме по-горе, винаги можете най-напред да се бракосъчетаете, а известно време след това, ако все още искате да отпразнувате подобаващо тази важна стъпка, да вдигнете купон. Все пак за партита няма определено време. Кой не иска всеки ден да му е петък вечер?!

7. Без сватба

Като се позамислите малко, стигате да извода, че засега може и без сватба. Така и така си живеете щастливо заедно, един (не)подписан лист хартия няма да промени това.

10 начина за сватба по време на пандемия

8. Онлайн сватба

Добре, че живеем в такъв дигитален свят. Винаги можете да споделите вашето щастие с близките чрез социалните мрежи. Скайп може и да е остарял в сравнение с Instagram, но ето на, че още влиза в употреба!

9. Подходящ момент

Както вече видяхме и усетихме, винаги има периоди, в които лошото затихва поне за кратко. Нашият съвет е да използвате точно този момент, в който ще имате повече свобода и най-накрая да се ожените.

10. Сватба сред природата

Не е задължително да се бракосъчетаете в обредната зала и след това да празнувате на затворено пространство. Така само ще се саботирате сами. Вместо това пренесете сватбата си на някоя поляна или в планината, където ще можете да поканите гости, сред които ще има 1,5 метра разстояние и правилата ще бъдат спазени, а вие не само ще се забавлявате, но и да не забравяме, че след тежка вечер на чист въздух глава боли по-малко!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.