Евтини самолетни билети

И тази година традицията повелява – февруари е месецът на любовта. А автори на любовните текстове през 2021 г. сте самите вие.

Ние ви подаряваме трибуна да поздравите своя любим/любима на страниците на сайта ни в писмо, което лично и сърдечно сте сътворили.

Любов, умножена по 10. Истински чувства, събрани в списък от 1 до 10. С половинката си имате ваши шеги, обръщения, любими места и преживявания. Направете писмото истинско и ваше.


Детелина Иванова

До моя приятел и вдъхновител:

Обичам думите. За мен те са вълшебни, красиви, способни на всичко. Могат да ме скрият, когато имам нужда от убежище. Могат да ме отгърнат като страница, когато желая да споделя света си. Като килер за спомени, в който, вместо буркани със сладко, събирам мечтите, надеждите и преживяванията си.

Тук, в моя килер, в малкото светло помещение, мога да се пресегна и да взема в ръцете си всичко, дори и мил спомен. Затова сега сядам мислено на мекия шарен килим и протягам ръцете си напред към кутия на звездички. Не я отварям. Не е нужно. Тук нещата вървят по различен начин.

Усещам аромата ѝ на приключения. Докосвам лятната ѝ топлина. Чувам звънък смях. Кутията е готова сама да ми разкаже историята си. Тя се поклаща игриво и се търкулва като зарче по пода. А след това избухва в залп от конфети и листове изписани с думи. Полегати, ръкописни завъртулки, изписани с мастило и много, много любов…

Започвам да чета всеки лист с вълнение. И на всеки от тях си ти. Твоите усмивки, твоите жестове… начинът, по който ме обичаш… И листовете се сменят един след друг в ръцете ми, а гласът ми започва да ти ги споделя:

❤ Искам да знаеш, че обожавам да намирам веселите ти плодови чудовища, оставени, за да ме разсмиват на бюрото ми!

❤ Вдъхновяващо ми е да откривам цветята ти на възглавницата до мен или забравените рози върху хладилника, които сама си намирам и чакам търпеливо, докато се сетиш за тях и ми ги подариш.

❤ Харесвам поканите ти за романтичните ни разходки до балкона за събиране на прането.

❤ И факта, че винаги се навиваш на щурите ми идеи, и си готов да тръгнеш с мен на импровизирани пътешествия.

❤ Обичам, че танцуваш с мен.

❤ И чувството ти за хумор, което кара всяко шоу, предаване, театър или комедия да бледнее.

❤ Харесвам цялата ти креативност, която ти упорито отричаш, но не спираш да я проявяваш.

❤ Забавно ми е, когато понякога намирам прибраните си дрехи от простира в причудливи комбинации от пози и цветове.

❤ Или ластиците, кабелите и други нестандартни обкръжаващи ни предмети, оставени във формата на сърце.

❤ Обичам теб заради теб самия, и заради това, че правиш света ми по-цветен и забавен. Вдъхновяваш ме и ме обичаш по твоя си начин. Креативен. Нестандартен. И весел!

От твоето момиче

  • Детелина Иванова получава Mystery Beauty Box със страхотни козметични продукти за мъже и жени от Premium Health Products, както и прекрасна книга от издателство „Колибри“.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.