Денят на Свети Валентин е празник на любовта, нежността, красотата и романтиката.

Затова нека този ден е различен, защото любовта е магия, която променя нас и света около нас и го прави по-красив и по-добър.

Да превърнем разменените картички, шоколадови бонбони, романтичната вечеря и виното в едно незабравимо събитие с помощта на нашето въображение. Ето 10 идеи как да отпразнувате Деня на влюбените със скромен бюджет.


1. Подарък за гушкане

Отпразнувайте Свети Валентин в обятията на любимия с тази чудесна идея. Поставете в кошничка меки одеалца, шампанско, сладкиши и свещи. Можете да пуснете романтична музика или любовен филм и да се наслаждавате на прегръдките си.

2. Дегустатори на сладко

10 идеи за Деня на влюбените със скромен бюджет

За празничната си среща се снабдете с малки опаковки различни видове сладкиши, завържете очите си и се опитвайте да познаете какъв вкус сте опитали току-що. Този, който отгатне най-много видове от десерта, печели правото загубилия да му изпълни едно желание.

3. Романтична разходка по залез

Кой мъж не обича разходките с любимата по залез? Толкова романтично и напълно безплатно! Изберете красив парк и се разходете с партньора си, държейки се за ръце. Не пропускайте да си направите и красиви снимки за спомен.


4. Романтична закуска в леглото

Вечерята може да бъде скъпо удоволствие, така че ако искате да изненадате любимия си със своите кулинарни умения, направете му закуска в леглото. Декорирайте таблата със сърчица и листенца от рози, а може да добавите и балони с мънички бележки, в които сте написали причини да го обичате.

5. Любовен обяд

Също така можете да приготвите и любовен обяд, за да очаровате партньора си. Ако не можете да прекарате времето си заедно по това време от деня, изпратете го на работа с пакет с любимите му ястия, в които да вмъкнете и любовна бележка.

10 идеи за Деня на влюбените със скромен бюджет

6. Свети Валентин в кутия

Тази идея е не само евтина, но и много практична. За забавна вечер, поставете в кутия безалкохолни напитки, карти или настолна игра, чипс и любим филм. Ако искате по-романтично настроение, опаковайте бутилка вино, шоколадови бонбони и ароматни свещи.

7. Романтични рисунки

Тази идея е чудесна за по-креативните от вас! Набавете си празни платна за картини или листове, подберете не повече от 3-4 цвята (за да не се получи прекалено шарена картина) и събудете дремещия в себе си Пикасо, рисувайки заедно с любимия! След като сте готови с картината, можете да я поставите в красива рамка и да окачите спомена от празника в жилището си.


8. Свети Валентин в колата

Планирайте креативна и евтина среща с малко пуканки и филм, който можете да гледате на лаптопа, таблета и телефона си и се отдайте на прегръдки на задната седалка на автомобила си.

9. Бъдете туристи в собствения си град

10 идеи за Деня на влюбените със скромен бюджет

Кога за последно се разхождахте и разучавахте града, в който живееше? Това е не само евтино, но и наистина романтично забавление за празника. По всяка вероятност градът може да ви предложи много повече, отколкото някога сте забелязвали. С любимия можете да прекарате деня, правейки снимки, разхождайки се из парка и откривайки заедно нови специални места.

10. Напишете своя любовна история

Вземете любимите си снимки, симпатични стикери и забавни картинки и прекарайте Свети Валентин, създавайки любовна история заедно с партньора си. Ще прекарате вечерта в истории за весели случки от миналото и ще създадете страхотен нов спомен.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.