Без значение от пола всички се нуждаем от дрехи. Ежедневни и официални.

Но истината е, че най-трудно можем да определим кои са тениските, които всички мъж трябва да има в своя гардероб.

Затова днес решихме да ви представим тях и няма да губим повече време.

Кои са 10-те вида тениски, които всеки мъж трябва да притежава в своя гардероб?

1. Поло тениска

Поло тениската има яка и деколте с най-малко 2 копчета, които ѝ придават доза елегантност и позволяват тя да бъде част от бизнес визия. Изберете цветове като бяло или черно и няма да съжалявате, защото ще имате тениска, подходяща за всякакви поводи.

2. Хенли тениска

Хенли тениската е променен вариант на тип „поло“, като единственото нещо, което липсва тук, е яката. Определено мъжете са нейни привърженици, защото благодарение на закопчаването, тя може да премине по-лесно през главата и не създава дискомфорт при обличане.

3. U-образна тениска

Тази тениска е предпочитана от момчета и по-млади мъже, тъй като деколтето е малко по-изрязано от обикновено. Перфектна за лятото, тя се превръща сред един от най-желаните мъжки артикули именно заради прохладата, която създава в областта на шията.

10 вида тениски, които всеки мъж трябва да притежава

4. Бяла тениска

Бялата тениска е един от задължителните елементи във всеки мъжки гардероб през лятото. Цветът не привлича слънчевите лъчи и макар и в по-малка степен можем да си осигурим известна свежест. А и в крайна сметка можем да я съчетаем с всякакви други цветове и това я превръща във верен наш приятел.

5. Тениска с остро деколте

Тениските с остро деколте са леко претенциозни, защото не всички мъже харесват шията си до такава степен, че да я изложат на показ. Въпреки това този модел ни осигурява незаменима прохлада през лятото и без значение какъв цвят ще изберем, е важно да имаме поне една такава в гардероба ни.


6. Тениска с качулка

Това е модел, който е особено подходящ за преходните месеци и може да ни осигури защита на главата в дните, когато не сме предвидили евентуални леки превалявания от дъжд или силен вятър. Удобна е и в същото време любима на всички фенове на фитнеса и спорта.

7. Тениска на райета

Класическата комбинация от черно и бяло ще ни осигури една изключително свежа визия през летните дни и нощи. Тази шарка е модерна от много години насам и ще продължи да бъде именно поради мултифункционалостта, която предлага, и възможността за съчетание с всякакви панталони и дънки.

10 вида тениски, които всеки мъж трябва да притежава

8. Едноцветна тениска

Макар и по-назад в класацията, препоръчваме ви да имате поне една едноцветна тениска с кръгло деколте в любимия си цвят сред цялото ви облекло, което притежавате. Сигурни сме, че тя ще бъде най-често носената във вашето ежедневие, а минималистичният стил, който предлага, ще спомогне за по-лесното ѝ комбиниране с всякакви други цветове и модели.

9. Тениска с щампа

Модел, желан от по-млади, но изключително дързък и смел. Така бихме описали тениската с щампа, но истината е, че тази абстрактност внася доза ексцентричност в ежедневието ни и може да бъде подходящ модел за разходка или пътуване, особено ако я съчетаете с подходящ панталон.

10. Тениска с джоб

Удобна и стилна, тениската с джоб ни дава свободата да не забравяме нещо малко и много ценно, което можем да поставим в пригоденото за това място. Тя е задължителна за всички мъже, обичащи елегантния ежедневен стил на обличане.

Ако не притежавате някоя от тези тениски, то тогава ви препоръчваме да разгледате разнообразието онлайн и да откриете модела, за който копнеете така силно!Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *