понеделник, август 19


10 факта за Джейсън Стейтъм, които не знаете

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 факта за Джейсън Стейтъм, които не знаете

Джейсън Стейтъм е роден и израснал в английския град Шайърбрук, графство Дарбишър на 26 юли 1967 година. Той е вторият син в семейството на певец и шивачка. По-късно се премества да живее в Грейт Ярмът, графство Норфолк и следва стъпките на баща си, овладявайки изкуството на уличния театър. В гимназията играе футбол, но неговата истинска страст е гмуркането.

Джейсън е сред най-популярните екшън-актьори. На масовата аудитория е познат най-вече с ролите си в „Гепи“, „Две димящи дула“, „Транспортер“, „Смъртоносна надпревара“ и „Огън в кръвта“. Неговата актьорска игра винаги е свързана с опасни каскади, престрелки и бързи коли, а живота му извън снимачната площадка също е толкова интересен и динамичен като във филмите. Той се раздава на пълни обороти както в работата си, така и извън нея.

Днес подбрахме за вас 10 интересни факта за Джейсън Стейтъм, които ще задоволят любопитството ви.

1. Работа преди големия екран

Преди да добие популярността, която има днес, Джейсън Стейтъм е бил съвсем обикновен младеж. Той е работил редом с баща си като уличен продавач на преоценени стоки. Още по това време Стейтъм проявява своя актьорски талант. Той с лекота убеждавал клиентите да закупят стоките и уверено им обяснявал, че артикулите всъщност не са повредени, а просто не са натоварени от съответните транспортни компании.

2. Джейсън Стейтъм – модел

Освен продавач по лондонските улици, Джейсън Стейтъм е работил и като модел. Той обаче изобщо не харесвал усмивката си и винаги позирал намръщен. Сериозното му изражение всъщност се оказва главната причина Гай Ричи да го покани за участие в свой филм.

СЛЕДВАЩА СТРАНИЦА


Коментари

1 2 3
Сподели

Коментари