С общо над 127 милиона прегледа на песните от новия си албум, за два месеца от появата си в YouTube, може да се похвали сръбската звезда Цеца. Това със сигурност е един завиден резултат. А фактът, че няма слаба песен в албума ѝ само показва защо толкова години певицата е сред най-добрите изпълнители на Балканите. За съжаление у нас вече почти никой не издава албуми, но така го налага пазара. Затова пък нови песни има и то в изобилие.

По традиция музикалният сайт на България © Меломан.бг | Музиката на твоя живот и електронното списание © 10-те най | Светът е шарен представят 10-те най-влиятелни поп-фолк изпълнители за 2016 г. у нас. Според наскоро раздадените награди на Bama Musix Award, Андреа печели приза за “Най-добър изпълнител от България” и „Най-добър изпълнител на Балканите” за 2016 г. Явно мнението на журито и поп-фолк почитателите, гласували за любимите си изпълнители в платформата на сайта в продължение на един месец се разминава. Но… случват се и такива неща.


Преслава за пореден път е начело на подреждането, което едва ли учудва някого, защото тя определено е един от най-обичаните и хитови изпълнители. На крачка след нея е създателят на вселенския хит „Хабиби” – Азис. Третото място е за Галена, която разби лятото с хита си „Пей, сърце”. В челната петица са нареждат още Анелия и Емилия. Ето и целия списък.

1. Преслава

2. Азис

3. Галена

4. Анелия

5. Емилия

6. Емануела

7. Галин/Фики


8. Десислава

9. Цветелина Янева

10. Константин
Коментари

Свързани:

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *