В третия сезон на „Фермата“ участниците имаха за задача да построят своята ферма от нищото, а мотото на сезона беше „Ново начало“. За ново начало бяха дошли и участниците в риалити формата. Със или без заявка за победа и за спечелване на голямата парична награда. А дали наистина човек може да започне отначало със 100 хиляди лева!? Поне може да опита…

Фермерите започнаха да градят живота с помощта на Владо Каролев и под водачеството на Владо Николов, а назряващата любовна история между бившия футболист Алек и гимнастичката Валерия беше само бонус за шоуто. След като мисията на икономиста Каролев приключи, а бившият волейболен национал реши, че е дал всичко на риалитито и е време да се върне към семейството си и задачите към волейболен клуб „Левски“, „Фермата“ 3 остана само с „богинското“ присъствие на Божидара Бакалова като гост-звезда.

Влезе нов участник – Мишо, само за да остави лошо впечатление и да си тръгне след поредния дуел. Именно от този период, в подреждането по-долу, влиза репликата на Алекс към Мишо: „Ти, толкова ниско си паднал, че като се изправиш и погледнеш нагоре виждаш петите на миньорите!“.

Дарина успя да изнерви почти всеки и да се скара с почти всеки. От участието на вечно неразбраната адвокатка остават култовите реплики: „Хора, може ли да кажа нещо!?“ и „Имам една молба?“.

А влюбените тъкмо се „ожениха“, вдигна се голяма веселба и… се появи Пешо. Чувствата на Валерия бяха раздвоени и в крайна сметка тя реши, че с Алекс са само приятели. В тази връзка беше и коментарът на Станислав за жените: „Жените не знаят какво искат! Добър си с тях – много си добър. Лош си с тях – много си лош. Свалиш ѝ Луната, тя вика – в друг цвят нямаше ли?“ Станислав, освен като един от претендентите за финал, остава в историята на предаването и с култовия лаф: „Сети Уи се!?“.

Разбивачът, пълният с лафове обаче е вечноплачещият Яни. Главата му успя да роди и устата му да изговори купища оригинални реплики и лафчета, от които галактическият №1 е „Ох на дяда!“. Ето и пълния списък с 10-те най-яки реплики от „Фермата“ 3.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *