Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър

Доста хора почти не се разделят със смартфоните си, но като цяло те са недоволни от този факт, твърди ново проучване. Данните от него сочат, че девет от всеки десет души на възраст между 18 и 24 години проверяват телефоните си най-малко веднъж на всеки час, ако не и „постоянно“, съобщава CBS News.

Успоредно с това вестник „Indipendent“ състави списък с 10-те най-глупави приложения, до които ни дава достъп нашият смартфон.

1. Peeple

Вече може да дадем онлайн оценка на ресторанти, хотели, филми и правителствени институции, така че най-изненадващото за приложението Peeple, което дава възможност за оценяване на хора, е, че никой досега не е имал куража да стартира нещо подобно.

2. I am Important

Приложение, създадено през 2011 г., за да накара хората да се чувстват важни чрез създаване на фалшиви контакти на известни личности или измислени събития, на които сте поканен.

3. Will you marry me?

Кой изобщо иска да съветва хората как да предлагат брак. Е, ако нямате идея как да поискате ръката на половинката си, това приложение е за вас.

4. Send me to heaven

Приложение, което изчислява колко на високо можете да хвърлите телефона си. Любопитно е, че можете да сравните резултата си с други „играчи”. Предполага се, че има хиляди неизчислени „рекорди” заради неуспешно приземяване.


5. Tweetpee

Революция за родители. Приложението „надушва” кога детето ви е напълнило памперса и веднага изпраща туит до родителя. Имате възможност незабавно да препратите съобщението до друг. Може би сензорът, с който работи приложението, е революционен от техническа гледна точка, но едва ли някой иска да знае кога детето ви ходи до тоалетната, а едва ли самото то ще се зарадва да се сблъска с туитовете в по-късен етап от живота си.

6. Electric razor simulator

Това е приложение, което превръща телефона ви в електрическа самобръсначка. Тук оставаме без думи.

7. iAmAMan

Шантаво е мъж да следи менструалния цикъл на жена си с приложение. Може би е полезно за семействата, които искат да станат родители, но въпреки това е шантаво.

8. Ghost Radar

Ясно е „Радар за духове”. Бележка от редактора: Нито един потребител не е откривал духове.

9. Hold on

Едно от приложенията, които може би заслужаваха по-челно място в класацията заради пълното си „безсмислие”. Приложението измерва колко дълго можете да задържите пръста на екрана си, без да го махате.

10. I am Rich

Приложение, което струва 599 долара и единствената му функция е да покаже на хората, че могат да си го позволят.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *