10 от най-големите хитове на 80-те

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Годината е 1987. В САЩ по това време малки и големи са луднали по „Алф“. Кибертрон планетата, на която автоботите живеят, е нападната и Оптимус Прайм няма друг избор, освен да изпрати Бъмбълби на Земята, за да потърси и установи убежище за тях. В пътуването си обаче Бъмбълби е последван и от враговете си. А на Земята му се бъркат и военните, които идея си нямат какво се случва.

След няколко атаки автоботът едва оцелява, а по стечение на обстоятелствата последната форма, която успява да приеме, е на Volkswagen Beetle. Докато бяга от тези, които искат да го заловят и изучават, Бъмбълби намира скривалище насред автоморгата на малко крайбрежно калифорнийско градче.

Чарли (Хейли Стайнфелд) е на прага на пълнолетието и в търсене на своето мястото под слънцето. Именно тя открива Бъмбълби – ранен и съкрушен от водените битки. Чарли се заема с ремонта и когато приключва, изненадата е огромна – това не е обикновен VW Beetle. Заради едно от нападенията автоботът губи способността си да говори и не може да ѝ обясни какво се случва и как се казва. Ето защо тя решава да го кръсти Бъмбълби.

Филмът е продуциран от ветераните от поредицата Трансформърс Лоренцо ди Бонавентура и Майкъл Бей, изпълнителни продуценти са Стивън Спилбърг, Браян Голднър и Марк Вахрадин. Крис Бригам (Арго, Генезис) също ще се присъедини към изпълнителните продуценти. Сценарият е дело на Кристина Ходсън (Незабравимо).

Режисьор е Травис Найт („Кубо и пътят на самурая“, „Коралайн“), а в главните роли ще видим Хейли Стайнфелд („Така е на 17“), Памела Адлън („Луи“), Джон Сина („Баща в излишък 2“, „Тотал щета“), Джордж Лендеборг Младши („Спайдърмен: Завръщане“), Джейсън Дръкер, Кенет Чои („Американска криминална история“), Аби Куин („Телефонна линия“), Рейчъл Кроу („Офисът“) и Грейс Дзини („Странични ефекти“).

Вдъхновени от стила, музиката и начина на живот през 80-те, от приятелството и жаждата за приключения, тази седмица заедно с Форум Филм България и музикалния портал © Меломан.бг, и с помощта на гласовете ви в специалната форма за регистрация, потърсихме песните, които за вас са емблема на десетилетието. Гласуването приключи, резултатите са ясни, а ето как изглежда и пълният списък, подреден от вас.

10. Орлин Горанов – Светът е за двама

9. Europe – The Final Countdown

8. Michael Jackson – Beat It

7. Queen – Who Wants To Live Forever

6. Kaoma – Lambada

5. Bon Jovi – Livin’ On A Prayer

4. Guns N’ Roses – Sweet Child O’ Mine

3. Bonnie Tyler – Total Eclipse Of The Heart

2. Michael Jackson – Billie Jean

1. Survivor – Eye Of The Tiger


Коментари

Сподели

Коментари