Филмите са чудесен начин за запълване на свободното време, но трябва да признаем, че има някаква особена магия в гледането на сериали. Когато навън е студено, можем да останем вкъщи и да се отдадем на тях. Дори и да нямаме възможност да отидем някъде на почивка за уикенда, това начинание може да се окаже доста забавно. Сега ви предлагам 10 мистериозни сериала, а всичко, което вие трябва да направите, е да намерите хубава компания и любими напитки. Доброто настроение няма да ви липсва.

1. Dark


Това е немски, но майсторски заснет сериал, който бавно и увлекателно изследва лабиринта на тайните в един град. Също така е пълен с интересни идеи за науката и въпроси за съдбата. Но, много на много от зрителите ще им се налага да натискат „пауза“ на всеки 10 минути, за да изяснят кой какво прави и кога.

2. The Gifted


Изненадващо, релевантно, разнообразно и преди всичко отражение на съвременната политика, вкоренена изцяло в характера. С други думи, това е шоуто на X-Men, за което вероятно сте чакали седемнадесет години.

3. La casa de papel


Това е страхотен испански сериал, който наистина си струва. Един загадъчен герой, наречен „Професор“, подготвя нещо уникално. Планира да извърши най-големия грабеж в историята. Удивителен сериал, в който „лошите герои“ ще ви станат любими.


4. Stranger things


Този популярен сериал, с много мистерия и ужас, печели симпатиите на публиката, с изчезването на главния герой Вил. Приятелите му се присъединяват към местното население и започват да го търсят.

5. Riverdale


Ако обичате мистерията и напрежението на любовните триъгълници и мислите, че бихте могли да разрешите мистерията „Кой уби Джейсън Блосъм?“, тогава сядайте пред монитора, защото този сериал е точно за вас.

6. 13 Reasons Why


Този сериал със сигурност отваря врати, за да обсъди тежки, важни въпроси за живота на тийнейджърите. Драмата е чувствителна, изненадваща и привлекателна.

7. Altered carbon


Altered carbon е пленяващ сериал. Има достатъчно поразителни елементи и балансиран ритъм между действие, диалог и мощни визуални сцени. Като една вселена – пълна със завладяващи, обезпокоителни идеи и изображения.


8. Wayward Pines


Добре дошли в Wayward Pines, където нищо не е сигурно. На никого не може да се вярва и лицемерието е не само най-висшата форма на ласкателство, а начин на живот. Това е страховита мистерия, която до края остава заплетена и шокираща.

9. Lost In Space


Историята се върти около фамилията на главата на космическите колонисти и тяхната борба за оцеляване в далечната вселена, след като корабът им излиза от курса.

10. Blacklist


Мистериозен и завладяващ, без да е прекалено сложен. Blacklist е доста скучен трилър, но в края на краищата е забавен и един от тези сериали, с които ще дочакате сутринта. Ще задържи вниманието ви до самия край с убедителните герои, изпълнения и обрати.


Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *