понеделник, август 19


10 лесни и полезни движения от паркур

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
10 лесни и полезни движения от паркур

Здравейте отново! Предния път говорихме за конструктивно изкуство и както констатирахме накрая, всеки истински творец има нужда от рекреационен спорт. Сега, за мен нещата стоят и винаги са стояли така, че трудът ми взима доста от мен, цеди голямо количество енергия и ми причинява ниски нива на така наречените „хормони на щастието“.

За да задействам своята допаминна система в пълна сила, при това по сравнително здравословен начин, аз имам нужда да изключа напълно ума си от „работен режим“. Следите ли ми мисълта до тук? Окей… Как става това изключване.

Заигравам се леко с опасността, така че умът ми да няма друг избор, освен да е фокусиран изцяло върху момента… Пускайте тежката музика!

Екстремните спортове са страхотен начин за всички вас, млади работохолици, да преборите качествено депресивните състояния, срещани при преумора. Първият такъв спорт, с който се занимавах още в гимназията, беше паркур, така че ето ви от мен едно скромно въведение в неговата дисциплина. Скъпи читатели, представям ви 10 лесни и полезни движения от паркур.

КЪМ СПИСЪКА


Коментари

1 2 3 4
Сподели

Коментари